Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός γραμμής ΝΔ για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών οι Στυλιανίδης, Σιούφας και Παυλόπουλος!

undefinedΟ Αντώνης Σαμαράς έδωσε τελικά το χρίσμα για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο! Όλο το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ βρίσκεται σε εγρήγορση και ξεκίνησε μεγάλο αγώνα για την εκλογή του τελευταίου στην προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στο Μετρόπολις της οδού Πανεπιστημίου, όπου έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου την προηγούμενη εβδομάδα σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών! Μάλιστα ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης του κόμματος, βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, φωτογραφήθηκε μαζί του!!
 
Η υποψηφιότητα του Γιάννη Αδαμόπουλου καταρρέει…

Ο ίδιος πάντως την επομένη, παρουσίασε κι αυτός τον συνδυασμό του όχι στο κέντρο … αλλά στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στο CIVITEL OLYMPIC (βρίσκεται στο προάστιο του Αμαρουσίου, επί της Κηφισίας, ακριβώς απέναντι από το Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO PALACE και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, «Golden Ηall» και «Avenue»). Λιγότερος κόσμος, ούτε το 1/3 της εκδήλωσης του Ζαφειρόπουλου!
 
Στην εκδήλωση πάντως ήταν οι φίλοι του και συνοδοιπόροι του, που τον στηρίζουν με νύχια και με δόντια! Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Σιούφας και Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ χαιρετισμό έστειλε και ο κουμπάρος του Στυλιανίδης, βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης!
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2011/02/blog-post_6098.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου