Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα προς τον "διεγραμμένο" του Οικονομικού ...



Πολύς κόσμος στη θέση σου θα χαιρόταν για την υποτιθέμενη διαγραφή σου ...

 Εξάλλου, επί Προεδρίας Παπανικολάου δεν υποτίθεται ότι διαγράφηκε ο νυν αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρώην Γραμματέας ΚΕ της ΟΝΝΕΔ, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΔ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Άρα, λοιπόν, η "υποτιθέμενη" διαγραφή σου θα μπορούσε να είναι παράσημο και κλειδί για τη μετέπειτα πολιτική σου καριέρα!

 Συνεπώς, θα μπορούσες να πας στο CARAMELA να κάνεις ένα εορταστικό τραπέζι και να ετοιμάσεις τα επόμενα πολιτικά σου βήματα...


Για όσους δε θυμούνται, σας βάζουμε μερικά Links στη συνέχεια ...

 

http://gortynios.blogspot.com/2008/05/blog-post_5391.html
http://prezatv.blogspot.com/2008/05/blog-post_29.html
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=871658
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=08.10.2006,id=62788692


Ο... επιστήμων παρά τον Πολύδωρα

Της ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΝΗ

Η περιβόητη σιδηρογροθιά του ΜΑΤατζή εναντίον των δασκάλων και οι τόνοι χημικών που εκτοξεύονται, τον τελευταίο καιρό, κατά των διαδηλωτών από τους υφισταμένους του Βύρωνα Πολύδωρα, έχουν ίσως την εξήγησή τους: Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έχει προσλάβει ως επιστημονικό συνεργάτη του έναν υπόδικο για βιαιοπραγία και πρόκληση σωματικής βλάβης! Τον κ. Κώστα Κατσαφάδο.


Το βιογραφικό σημείωμα του 26χρονου κ. συμβούλου έχει ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί είναι πλούσιο, αλλά και γιατί -κατά έναν παράξενο τρόπο- συνδέεται με όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας: Παιδεία, δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, βίαιη συμπεριφορά.

Για παράδειγμα είναι πτυχιούχος οικονομικών, δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου (υπό τον νυν «γαλάζιο» δήμαρχο Χρ. Μελά), μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του Αργ. Ντινόπουλου.

Παράλληλα, ο σύμβουλος του υπουργού Δημόσιας Τάξης έχει δραστηριότητες και με άλλες πτυχές: Είναι ένας από τους πέντε φοιτητές οι οποίοι προ τριετίας δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά προκειμένου να διακόψουν τη διαδικασία εκλογής μη αρεστού σ' αυτούς καθηγητή, στέλνοντας στο νοσοκομείο τον πρώην πρύτανη Β. Μπένο.

Τα «παιδιά του λαού», κατά τον υπουργό Δ. Τάξης, ψεκάζουν τους δασκάλους. Ο επιστημονικός του συνεργάτης Κ. Κατσαφάδος από ψεκασμούς ξέρει...

Τα επεισόδια

Λεπτομέρεια: Ο κ. Μπένος αντιμετώπισε τότε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα επειδή ο κ. Κατσαφάδος και οι φίλοι του... «ψέκασαν» με πυροσβεστήρα στην αίθουσα του πρυτανικού συμβουλίου. Οπως «ψεκάζουν» σήμερα με χημικά τους φοιτητές και τους δασκάλους. Να είναι, απλή σύμπτωση;

* Τα επεισόδια έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο του 2003 επειδή ένας από τους πέντε φοιτητές που τα προκάλεσαν, ήταν ο γιος του βουλευτή της Ν.Δ. (και μετέπειτα υφυπουργού Εξωτερικών) Π. Σκανδαλάκη, Νίκος.

* Για τη σύνταξη του κατηγορητηρίου χρειάστηκαν 2,5 χρόνια, ενώ οι «κακές γλώσσες» μιλούσαν για παρεμβάσεις του κ. Σκανδαλάκη.


* Εντέλει το κείμενο, υπογεγραμμένο από την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Σταυρούλα Στεφανάτου, προκάλεσε εφιάλτες στους κατηγορούμενους, αφού τους αποδίδονται πράξεις «απρόκλητης απλής σωματικής βλάβης από κοινού», «παράνομης βίας από κοινού τετελεσμένης κατ' εξακολούθηση και άπαξ» και «διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση».

* Τα επεισόδια περιγράφονται ως εξής: «Στις 26/9/2003, κατά την κοινή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης και του εκλεκτορικού σώματος για την εκλογή ενός μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όταν απέτυχαν (σ.σ.: οι κατηγορούμενοι) να εισέλθουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πρυτανικού Συμβουλίου, χρησιμοποίησαν έναν πυροσβεστήρα και άρχισαν να ψεκάζουν προς το εσωτερικό της από τη χαραμάδα της πόρτας. Το σύννεφο καπνού προκάλεσε στον Μπένο αρρυθμίες, υπέρταση και λιποθυμικό επεισόδιο. Η πράξη έγινε χωρίς πρόκληση από τον παθόντα».

* Σε άλλο σημείο του κατηγορητηρίου οι Κατσαφάδος, Λωσταράκος, Αλεξόπουλος και Σκανδαλάκης αναφέρονται ως πρωταγωνιστές κι άλλου επεισοδίου, που σημειώθηκε στα τέλη Ιουνίου 2003:


«Με κοινό δόλο και κατόπιν συναποφάσεως ζήτησαν από τον Μπένο Βασίλειο να τους επιστρέψει τα σώματα ενός σημαντικού αριθμού εγγράφων, φερομένων ως μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, πράγμα για το οποίο ο πρύτανης δεν είχε υποχρέωση. Εκείνοι διενήργησαν κατάληψη στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ την επομένη τα συρτάρια του είχαν παραβιασθεί. Δεν πέτυχαν όμως τον σκοπό τους, καθώς ο παθών κρατούσε τα σώματα των τίτλων σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης»! Κατά τον κ. Μπένο, πρόκειται για δώδεκα μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών του οποίους είχε αρνηθεί να υπογράψει επειδή δεν είχαν συγκροτηθεί νομίμως...

* Ο πρώην πρύτανης κατέθεσε στις δικαστικές αρχές τέσσερα υπομνήματα, μέσω των οποίων καταγγέλλει «βορβορώδεις σχέσεις καθηγητή του Πανεπιστημίου και φοιτητών οι οποίοι επιτύγχαναν, με εκβιασμούς και απειλές, συναλλαγή με επιχείρηση παροχής υπηρεσιών στέγασης για τους φοιτητές», ενώ επισύναψε και σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ (αριθμός 485/2003).

*Η δίκη προσδιορίστηκε, για τις 10 Φεβρουαρίου 2006, αλλά πήρε αναβολή για τον προσεχή Δεκέμβριο.

*Στις 15 Φεβρουαρίου, ορκίστηκε υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Β. Πολύδωρας. Τι έκανε τον κ. Κατσαφάδο να εγκαταλείψει τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη που κατείχε στον ΟΠΕ για να συνδράμει το έργο του κ. Πολύδωρα; Πιθανώς ο εμπλουτισμός του βιογραφικού του.

Ισως, πάλι και οι ειδικές του γνώσεις... στους ψεκασμούς.


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 08/10/2006

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου