Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Τι πιστεύει η Νεολαία της Όλγας Κεφαλογιάννη για το νέο νόμο-πλαίσιο για την Παιδεία (Version I)Στο ίδιο έργο ηθοποιοί ΠΑΣΟΚ - ΝΔ διέλυσαν τη δημόσια δωρεάν παιδεία

Η δημόσια δωρεάν παιδεία αποτελεί από σήμερα παρελθόν. Ο νέος νόμος που ψήφισαν από κοινού οι συμφοιτητές και συγκάτοικοι στην Αμερική Γιωργάκης Παπανδρέου και Αντωνάκης Σαμαράς μετατρέπει τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ σε ανώνυμες εταιρείες.


Θα διοικούνται με κομματικά κριτήρια από εξωπανεπιστημιακούς, θα χρηματοδοτούνται από ιδιωτικές εταιρείες, ενώ όλες οι δημόσιες παροχές προς τους φοιτητές (δωρεάν συγγράμματα, εστίες κλπ) τίθενται εν αμφιβόλω.

Τέλος σύμφωνα με το νέο νόμο, λόγο στα όργανα δεν θα έχουν οι φοιτητές, τους οποίους θέλουν απλά πειραματόζωα κάθε δοτού κομματικού παράγοντα και καλούς πελάτες φοιτητικών δανείων. Οι αλλαγές αυτές αποτελούν μέρος των γενικότερων μεταρρυθμίσεων που εφαρμόζονται στην Ελλάδα κατ' εντολήν των ξένων "ευεργετών" της χώρας μας, των οποίων τα δύο μεγάλα κόμματα είναι πιστοί υπάλληλοι.Παρακαλούμε τους βουλευτές που έκαναν το "καθήκον τους" και ψήφισαν το νόμο - έκτρωμα, τα εξής:

1) Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να μην τα στείλουν στην Αγγλία και την Αμερική όπως συνηθίζουν αλλά στα ελληνικά πανεπιστήμια που δημιουργούν

2) να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις αυτές και στο ΤΕΦΑΑ

Τους περιμένουμε.

http://www.daptefaa.gr/m-anakoinoseis/m-anakoinoseis-dap/313-nomosxedioanakoinosi.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου