Τελικά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά το ντόρο με τα στημένα, η ΟΥΕΦΑ απέστειλε έγγραφο για το φετινό ματς των πλέι οφ της Football League, Λεβαδειακός - Διαγόρας (4-0), κρίνοντας το χειραγωγημένο.


 Από το πρωί είχε γίνει γνωστό πως η ΟΥΕΦΑ είχε αποστείλει φάκελο για ένα φετινό παιχνίδι για τη Football League και πιθανότητα πρόκειται να ήταν για τα πλέι οφ. Τελικά, η βόμβα... έσκασε από τον Γ.Γ.Α, Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο οποίος με επιστολή στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κα Πόπη Παπανδρέου της  αναφέρει πως υπάρχουν υπόνοιες για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Διαγόρα που διεξήχθη πριν από ακριβώς ένα μήνα.
Οι αποδείξεις δεν είναι αρκούντως επαρκείς
Πάντως, στο συμπέρασμα του εγγράφου της UEFA αναφέρεται ότι οι αποδείξεις της πιθανής χειραγώγησης του ως άνω αγώνα δεν είναι αρκούντως επαρκείς (the evidence is not conclusive)! Το παιχνίδι είχε γίνει στις 30 Ιουλίου του 2011 με τον Λεβαδειακό να επικρατεί με 4-0!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
 «Σε συνέχεια προηγούμενων συναφών αναφορών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σας υποβάλλουμε έγγραφο της UEFA με ημερομηνία 16-8-2011, το οποίο περιήλθε σε γνώση μας με το υπ’ αριθμ. 25731/2011 από 29-8-2011 έγγραφο της ΕΠΟ. 

Σύμφωνα με το έγγραφο της UEFA, εκφράζονται υπόνοιες ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας Λεβαδειακού - Διαγόρα που διεξήχθη στις 30-7-2011 ήταν χειραγωγημένος για στοιχηματικούς λόγους. Ο αγώνας αυτός διεξήχθη στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης (play-offs) των ομάδων που διεκδικούσαν την άνοδο στη Super League. Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι στο συμπέρασμα του εγγράφου της UEFA αναφέρεται ότι οι αποδείξεις της πιθανής χειραγώγησης του ως άνω αγώνα δεν είναι αρκούντως επαρκείς (the evidence is not conclusive). Αποστέλλουμε το έγγραφο αυτό για τις δικές σας ενέργειες και το συσχετισμό του με τις ήδη εκκρεμείς ποινικές δικογραφίες».