Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τι μαγειρεύουν στη Μεσογείων???

Η στάση του Α. Παπαμιμίκου, μετά την ψήφιση του Ν/Σ, εγείρει πολλές απορίες και ερωτηματικά, καθώς κάποιοι διαπιστώνουν, ότι,  ΕΝΩ η κυβερνητική νεολαία βγάζει σκληρές ανακοινώσεις, η ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ περιορίζεται σε ένα πόλεμο στο facebook εναντίον των βουλευτών της ΝΔ ( λες και αυτοί φταίνε για τη απόφαση της Ν.Δ…).

Επιπλέον, δεν υπάρχει επίσημη γραμμή, για το ποια θα είναι  η στάση της ΔΑΠ, ενώ παράλληλα, διακινούνται  σενάρια για συνδιαλλαγή σε υψηλό επίπεδο, ώστε, επί της ουσίας να πνιγεί η αντίδραση της ΔΑΠ. Το σίγουρο είναι ότι η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ είναι μουδιασμένη και αμήχανη.

Και βέβαια, από τη άλλη, πρέπει να διαχειριστεί την αντίδραση των δικών του παραγόντων, οι οποίοι χάνοντας την επιρροή τους στα ιδρύματα τους ετοιμάζονται για ακραίες κινήσεις (βλ. ανακοίνωση ΤΕΦΑΑ,ΠΑΠΕΙ, ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).
    
Βλέπετε όλα τα συστήματα που επένδυσαν στη εκλογή του Ανδρέα ένοιωθαν μια σιγουριά ότι μαζί του και θα συνέχιζαν τις « δουλειές» και θα κατάφερναν να επεκτείνουν τον κύκλο των εργασιών τους.
 
Απορία προκαλεί, επίσης, η απουσία ουσιαστικών κινήσεων και από τις άλλες εσωκομματικές ομάδες, οι οποίες μετέχουν στην Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ, ωστόσο εμφανίζουν μια αδράνεια ανεξήγητη! Βάζουν πλάτη στον Ανδρέα, ή περιμένουν κάτι άλλο?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου