Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν η ΟΝΝΕΔ «ξέχασε» τη ΔΑΠ

Διέψευσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ότι υπάρχει σύγκρουση της οργάνωσης της Νεολαίας με το κόμμα της ΝΔ, για τον νόμο των ΑΕΙ, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Τώρα πως είναι δυνατόν να παρουσιάζει συμπτώματα λοβοτομής σε διάστημα δύο ημερών ο κ. Παπαμιμίκος αδυνατούμε να καταλάβουμε.
 
Διότι είναι ανεξήγητο πως ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ λησμόνησε κιόλας την ανακοίνωση της ΔΑΠ Οικονομικού Νομικής, όπου τα «λαμόγια της Βουλής», συμπεριλαμβανομένου και του ονόματος του κ. Σαμαρά, καθώς και την εν συνεχεία διαγραφή του προέδρου της ΔΑΠ Οικονομικού.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια παπαγαλάκια προσπαθούν να καλλιεργήσουν ένα τέτοιο κλίμα. Η ΝΔ ψήφισε επί της αρχής το συγκεκριμένο νόμο, καταψήφισε συγκεκριμένα άρθρα του νόμου. Η ΟΝΝΕΔ συμφωνεί σε ορισμένα σημεία του νόμου και σε ορισμένα διαφωνεί. Διαφωνεί σε θέματα που αφορούν την εκπροσώπηση των φοιτητών-τα οποία καταψήφισε και η ΝΔ- στην οικονομική και ακαδημαϊκή κατάρρευση των πανεπιστημίων και στα συμβούλια διοίκησης. Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα σύγκρουσης».

Ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε πως η στάση της ΔΑΠ ήταν και θα είναι υπεύθυνη σε ότι αφορά τις καταλήψεις και υπογράμμισε: «Επειδή βλέπω ότι έχει γενικά πιάσει πρεμούρα το όλο σύστημα, αν θα κλείσουν ή όχι οι σχολές και τι στάση κρατάει η ΔΑΠ, η θέση της ΔΑΠ είναι πολύ υπεύθυνη. Αυτά που λέγαμε πιο πριν αυτά λέμε και τώρα».


Υ.Γ.: Μήπως «μύρισε» διαγραφή και την ΟΝΝΕΔ και τα μάζεψε άρον άρον;

A.Γ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου