Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"Πάμε Κατάληψη'; Γιάννης Μαρτάτος, Επαρχειακό ΟΝΝΕΔ



Γιάννη εσύ τι γνώμη έχεις για τις καταλήψεις; 


Ανακοίνωση της ΚΝΕ για τα επεισόδια στο Οικονομικό της Νομικής




Την ώρα που οι σύλλογοι φοιτητών και σπουδαστών κλιμακώνουν την πάλη τους για δημόσια και δωρεάν με ολοένα και περισσότερες αγωνιστικές αποφάσεις, καταδικάζοντας την πολιτική των ΕΕ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, που ιδιωτικοποιεί και υποβαθμίζει τα πανεπιστήμια, η ΔΑΠ πατώντας την προπαγάνδα της κυβέρνησης που εκκολάπτει τέτοιες πρακτικές, επιστρατεύει τραμπούκικους μηχανισμούς για να τρομοκρατήσει τους φοιτητές και να κάμψει την αγωνιστική τους διάθεση.Παρά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού (22 Γενάρη), που όριζε ότι η σχολή του Οικονομικού της ΝΟΠΕ είναι υπό κατάληψη, στελέχη της ΟΝΝΕΔ – ΔΑΠ επιχείρησαν σήμερα, 23 Γενάρη, ανεπιτυχώς να σπάσουν την κατάληψη.
Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Μαρτάτος (πρόεδρος ΔΑΠ Οικονομικού), Κώστας Κωστάκος (δεύτερος τη τάξει στην ΔΑΠ Οικονομικού), Αλέξανδρος Κορνιωτάκης, Ηλίας Κουρμπέτης, Κωνσταντίνος Ρούλιας, Μιχάλης Καμίτσης, Βασίλης Τσατσάμης και άλλοι επιτέθηκαν άγρια στους φοιτητές που περιφρουρούσαν την κατάληψη, στέλνοντας στο νοσοκομείο το στέλεχος της ΚΝΕ Βασίλη Αθανασάκο.

Αυτή η τακτική θα βρει αντιμέτωπους τους χιλιάδες φοιτητές κι όλο το λαό. Καλούμε όλους τους φοιτητές να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα και να μαζικοποιήσουν τις γενικές συνελεύσεις και τις κινητοποιήσεις. Να καταδικάσουν στην πράξη κάθε προσπάθεια τρομοκρατίας, αλλά και συνολικά την πολιτική που χτυπάει τα δικαιώματα στη μόρφωση και στη δουλειά. Να παλέψουν για την παιδεία των λαϊκών αναγκών και όχι του κεφαλαίου.

Τομεακή Οργάνωση ΝΟΠΕ της ΚΝΕ

Πηγή: http://www.dap-nomikis.gr/forum/index.php?showtopic=3926

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου