Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ποιοι και γιατί δεν έθεσαν υποψηφιότητα...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου,- η οποία εξελέγη οριακά σύνεδρος από την οργάνωση των δικηγόρων-δεν έθεσε υποψηφιότητα για την εκλογή της στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας στους διαδρόμους του Τάε κβο ντο πως «έχω ήδη αρκετές αρμοδιότητες. Πρέπει να αφήσουμε το δρόμο ανοιχτό και για άλλα στελέχη».


Κινούμενος στο ίδιο μήκος, δεν έθεσε υποψηφιότητα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος- προερχόμενος από τους ΠΑΣΟΚογενείς- Παναγιώτης Κουρουμπλής,(δεν είχε θέσει υποψηφιότητα ούτε για σύνεδρος) μη ρισκάροντας κατ' αυτό τον τρόπο την εκλογή του (σημειωτέον ότι ο μοναδικός ΠΑΣΟΚογενής που εξελέγη είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος με μόλις 376 ψήφους σε σύνολο 3.393 έγκυρων ψηφοδελτίων).

Η Σοφία Σακοράφα, πήρε με τη σειρά της σαφείς αποστάσεις από τα εσωκομματικά δρώμενα, και απέφυγε να διαλέξει στρατόπεδο (ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Η΄ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ) έχοντας ασκήσει κριτική στη λειτουργία του οργάνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως : «Eκλέχτηκα στην Κεντρική Επιτροπή και προβληματίζομαι εάν θα ξαναθέσω υποψηφιότητα. Ο λόγος είναι ότι δεν έκανα τίποτα σαν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Για την ακρίβεια, δεν μου ζητήθηκε ούτε μου ανατέθηκε να κάνω τίποτα. Ούτε καν ζητήθηκε η γνώμη μου για οτιδήποτε».


Επιπλέον, δεν έθεσαν υποψηφιότητα οι βουλευτές, Θοδωρής Δρίτσας, Γιώργος Βαρεμένος, Γιώργος Σταθάκης.

http://www.politikoi.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου