Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

«Με στενοχώρησε η ομιλία του Μανώλη όμως δεν κράτησα κακία»

«Στους ανθρώπους που αγαπάς δεν κρατάς κακία» δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στα όσα είπε πρόσφατα στην ομιλία του ο Μανώλης Γλέζος.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Δεν εξεπλάγην από τον πυρήνα των απόψεων του Μανώλη. Ο Μανώλης έχει αυτές τις απόψεις σταθερά από το 2003 έως σήμερα. Του πιστώνω αυτή τη σταθερότητα. Είναι απόψεις που τις εξέφρασε με θάρρος και παρρησία στην πανελλαδική συνδιάσκεψη τον Δεκέμβριο άρα δε θέλω να παριστάνω τον αιφνιδιασμένο. Με στενοχώρησε η ομιλία του Μανώλη όμως δεν κράτησα καμία κακία. Στους ανθρώπους που αγαπάς δεν κρατάς κακία, μόνο στενοχωριέσαι. Στενοχωρήθηκα όχι για τις απόψεις που εξέφρασε αλλά γιατί από το βήμα αυτό επέλεξε να μιλήσει ως εκπρόσωπος των συνιστωσών κι όχι ως εκπρόσωπος μιας γενιάς θυσιών. 

Για όλους εμάς ο Μανώλης Γλέζος δεν εκπροσωπεί καμία από τις συνιστώσες μας αλλά τη γενιά της Αντίστασης τη γενιά της ΕΔΑ και των Λαμπράκηδων για να υπάρχουμε κι εμείς σήμερα ως μια μεγάλη δύναμη αντίστασης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου