Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Χάρης Σώζος;

Ο Χάρης Σώζος είναι ένα πρόσωπο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Σεμνός, με ήθος και ταλέντο ηθοποιός και εξαιρετικός άνθρωπος, όπως τον περιγράφουν οι φίλοι του. 

Έπαιξε σε διάφορες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», «Καρέ της Ντάμας», «10η Εντολή» και άλλες ενώ τώρα τον βλέπουμε πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά σε επανάληψη.

 

Ο Χάρης Σώζος τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στο θέατρο και αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr, κάνει πρόβες για τα θεατρικά έργα του χειμώνα ενώ προετοιμάζει και ένα παιδικό: τον Τζακ και τη Φασολιά που είχε ανεβάσει το 2011 και θα το κάνει και φέτος. 

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει και για την τηλεόραση. «Η τηλεόραση δεν υπάρχει γενικά. Δεν υπάρχουν χορηγοί με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν παραγωγές», λέει. Και αναφέρεται στις παραγωγές που προβάλλονται σε επανάληψη «είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνες τις δουλειές. Όμως, καλό είναι να γίνουν και νέες παραγωγές για να μη θυμόμαστε τα παλιά. Δεν μπορούμε να έχουμε τα τούρκικα, που είναι φθηνά», συμπληρώνει, χωρίς όμως να πιστεύει ότι ευθύνονται οι ξένες σειρές για την ανεργία των Ελλήνων ηθοποιών.

Πάντως, τονίζει ότι είναι πολύ δύσκολο οι νέοι να ασχοληθούν με την υποκριτική και λέει ότι η κρίση έχει κάνει πολύ κακό στους Έλληνες. 

Στον ελεύθερο του χρόνο ο ηθοποιός παίρνει τη μηχανή του και πηγαίνει βόλτες ενώ του αρέσει να ασχολείται και με τη φύση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου