Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο Ακης ζητά να καταθέσουν Μεϊμαράκης, Καρατζαφέρης και Σπηλιωτόπουλος

Τον σημερινό πρόεδρο της Βουλής και άλλοτε υπουργό Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μειμαρακη, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλα και τον πρώην ΥΕΘΑ Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο ζήτησε ο δικηγόρος του Ακη Τσοχατζόπουλου να καταθέσουν στη δίκη για τις «χρυσές μίζες».
 

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας το δικαστήριο απέρριψε τις ενστάσεις που είχε υποβάλει ο Άκης Τσοχατζόπουλος επί νομικών θεμάτων, με στόχο να πλήξει την καρδιά του κατηγορητηρίου. Oι δικαστές επιφυλάχθηκαν μόνο για την ένσταση της Βίκυς Σταμάτη. Οπως είπαν, αν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης κριθεί ότι μέρος του αδικήματος τελέστηκε στην Ελβετία, τότε θα εξετάσουν και τους όρους της τιμωρίας με βάση τα υπάρχοντα εκεί δεδομένα. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε οτι «η απόφαση του δικαστηρίου μας οπλίζει με αισιοδοξία ότι θα γίνει δεκτή και η αίτηση της αποφυλάκισης που θα καταθέσει» με δεδομένα τα προβλήματα υγείας της και το γεγονός ότι το 5χρονο παιδί της μεγαλώνει με τους υπερήλικες γονείς της σε ένα χωριό της Λοκριδος. Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο.


http://www.tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου