Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ζήτω η δημοκρατία! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά συλλήψεις εθνικιστών γιατί λέει έβρισαν την....αριστερά!!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΘΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Σε εκδήλωση εθνικιστών στην Νάουσα...θολοκουλτουριάρηδες και λοιποί αριστεροί κάτω από την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζευτήκανε για να σταματήσουν την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρωίδων στους Στουμπάνους που επρόκειται να κάνει αντιπροσωπεία εθνικιστών.


Μέχρι εδώ όλα καλά...είναι σύνηθες το φαινόμενο και μέσα στα πλαίσια της δήθεν δημοκρατίας που επαγγέλονται οι ψευτοπροοδευτικοί...οι αντεκδηλώσεις (μόνο όταν τις κανουν αυτοί)ειναι θεμιτες..
Εκεί όμως που πέφτει το πολύ γέλιο είναι πως μία κυρία που κατά δήλωση της είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (συγνώμη δεν την γνωρίζουμε και φανταζόμαστε δεν θα την γνωρίζει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας της) ζητά επιτακτικά από την αστυνομία να γίνουν συλλήψεις!!...βέβαια για να γίνουν συλλήψεις θα πρέπει να υπάρχει λόγος...ξέρετε ποιός ήταν ο λόγος;;;....οι συγκεντρωθέντες λέει έβρισαν την....αριστερά!!!!!!!!!!
Μία άλλη κυρία...δημοκράτισσα και αυτή και σύμφωνα με το βίντεο (κρατούσε σημαία του Ανταρσυα) μέλος η φίλη του Ανταρσύα ζητούσε επιτακτικά από την αστυνομία να διαλύσει την συγκέντρωση με το έτσι θέλω!
το καταλάβατε;;; αν όχι δείτε το βίντεο....

  

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΣΤΕΞ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Υ.Σ Με τους θολοκουλτουριάρηδες όπως φαίνεται και στο βίντεο συμμετείχαν και μέλη του ΠΑΜΕ
αλλά επειδή είναι πιο έμπειροι γνωρίζανε πως το πραγματικό τους πρόσωπο δεν έπρεπε να το δείξουν στην κάμερα και έτσι αυτοί προσέχανε και δεν εκτεθήκανε...




http://www.greekalert.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου