Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Οι "πόζεροι" της αριστεράς...


Toυ Άγη Βερούτη

Αλήθεια οι ψευτοαριστεροί που ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ πως κόπτονται για τους μετανάστες και τους κατατρεγμένους, γιατί δεν έχουν πει κουβέντα ποτέ για τις αιχμάλωτες πόρνες που αφού απήχθησαν από τα χωριά τους και τα σπίτια τους σε ξένες χώρες, τώρα γεμίζουν τους παράνομους οίκους ενοχής, με τους οποίους είναι διάσπαρτη η χώρα μας???


Οι κοινωνικές ευαισθησίες τους εξαντλούνται στην Υπατία και τη Βίλλα Αμαλία? 

Α, συγγνώμη, είναι και τα οικολογικά Lexus των €75.000 με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων. 

Ναι των ίδιων φορολογούμενων που είναι 4.000.000 ανασφάλιστοι εκ των οποίων το 1.000.000 ανήλικα, και των ίδιων που τα 3,8 εκατομμύρια ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, και των ίδιων που πληρώνουν τη σύνταξη ενός "πελατάκου" των βουλευτικών γραφείων με τις εισφορές 15 κοριτσιών των €490 μικτών.

Ντροπή και τριγμοί στα κόκκαλα των αληθινών Αριστερών με "Α" κεφαλαίο, που κάποτε ζούσαν σε αυτή τη χώρα και πάλεψαν για την κοινωνική ισότητα και τη δικαιοσύνη!

Τι φρικτή ποζερίλα Θεέ μου! Ευτυχώς που δεν υπάρχουν αληθινοί Αριστεροί πια σε αυτή τη χώρα, γιατί αλλιώς σίγουρα θα αυτοκτονούσαν με τη ποζερίλα των ψευδώνυμων "αριστερών" με μικρό "α"...http://logia-starata.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου