Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τι γίνεται στη Δάφνη; part 2: Η ανακοίνωση στο http://daptefaa.gr/


Χθες πληροφορηθήκαμε για μια επιστολή ενός εκ των δύο υποψηφίων για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, του Γιώργου Ασημακόπουλου, σύμφωνα με την οποία η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΦΑΑ στηρίζει την υποψηφιότητά του. Τη δήλωση αυτή συνοδεύει και μια φωτογραφία του ίδιου με τα φερόμενα ως μέλη της.

Σαφώς και κάθε υποψήφιος μπορεί και πρέπει να πραγματοποιεί συναντήσεις με οποιονδήποτε νέο. Η ευρεία συμμετοχή στη διαδικασία είναι κέρδος συνολικά για όλους. Θα πρέπει ωστόσο, αν θέλει να χρησιμοποιεί ονόματα οργανώσεων, να σιγουρεύεται πρώτα αν τα άτομα με τα οποία συναντιέται συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ή έστω ακόμα και στις φοιτητικές εκλογές ως απλά μέλη του εκλογικού σώματος.
Η αυτοδύναμη από το 1997 έως το 2013 ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΦΑΑ έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ιωαννίδη, επιλέγοντάς τον ως τον άνθρωπο με το ξεκάθαρο όραμα και τις πολιτικές θέσεις για την ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας. Σε επικοινωνιακά παιχνίδια και κινήσεις εντυπωσιασμού η ΔΑΠ ΤΕΦΑΑ ούτε ποτέ συμμετείχε, ούτε θα συμμετέχει. Όχι μόνο γιατί δεν ταιριάζουν σε νέους ανθρώπους, αλλά κυρίως γιατί τα θεωρούμε ανούσια πρόκληση στις δύσκολες εποχές που βιώνει η ελληνική κοινωνία, η οποία έχει πολλά και σοβαρότερα προβλήματα από την ανάγκη κάποιου υποψηφίου να βρει ψήφους στην πρωτεύουσα. Η μόνη σοβαρή και ουσιαστική κίνηση είναι μία, η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Τα υπόλοιπα είναι όλα περιττά. Ας μιλήσουμε όλοι εκεί.
Καλούμε όλους τους νέους να συμμετέχουν στην ψηφοφορία, ώστε το επόμενο πρωί να παλέψουμε όλοι στο πλευρό του Σάκη Ιωαννίδη για ένα καλύτερο μέλλον για τη γενιά μας.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΦΑΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου