Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ




Η  Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Αιγίου από τον Σεπτέμβρη  του 2010 ξεκίνησε μια προσπάθεια προκειμένου να αποτελέσει τη φωνή της νεολαίας, μια προσπάθεια να προβάλει τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει η κεντροδεξιά παράταξη. Ως ΟΝΝΕδίτες δώσαμε μάχη σε δύσκολες περιόδους που η συμμετοχή στις πολιτικές νεολαίες έμοιαζε να είναι ντροπή.

 Πορευτήκαμε και δράσαμε με βασικό άξονα τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, με αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη προς τους νέους και τις νέες του τόπου μας. Κάναμε υπομονή ελπίζοντας σε καλύτερα πράγματα μα συνειδητοποιούμε πως το βαρέλι δεν έχει πάτο. Η ανεργία αυξάνεται ολοένα δραματικά, μισθοί μειώνονται ,απολύσεις προ των θυρών. Η Ελλάδα δεν είναι αυτή που ονειρευόμαστε, αυτή που προσδοκούμε.

Η ΟΝΝΕΔ είναι η οργάνωση νέων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κύριο μέλημα μας είναι η νεολαία, και αυτή τη στιγμή ο νέος είναι άνεργος, φεύγει για το εξωτερικό, τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα με την οικογένεια του και το χειρότερο δε μπορεί να κάνει όνειρα,.
Η ηθική και η συνείδησή μας δεν μας επιτρέπουν να εξακολουθούμε να κατέχουμε θεσμικές θέσεις στα όργανα της νεολαίας. Δεν είμαστε τυχοδιώκτες της πολιτικής, είμαστε νέοι άνθρωποι με νοοτροπία διαφορετική απ τις πολιτικές αυτές. Δεν μας εκπροσωπεί η τρικομματικη κυβέρνηση, δε μας εκπροσωπούν άνθρωποι δέσμιοι και χωρίς όραμα για την πατρίδα μας. Ως εκ τούτου η παραίτηση της Γραμματείας της ΟΝΝΕΔ Αιγίου είναι μονόδρομος. Όταν έχεις αγωνιστεί για τη δημιουργία μιας οργάνωσης νεολαίας και εξαναγκάζεσαι να αποχωρήσεις σε πονάει πολύ, μα κρατάμε την τιμή, την αξιοπρέπεια μας και μένουμε πιστοί στις αξίες μας. Κάποιοι θέλουν την κοινωνία μας στον βούρκο, χωρίς θέληση, χωρίς αξίες, δε θα τους περάσει! Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον αγώνα μας μέσα στην κοινωνία, έναν αγώνα με όνειρο η χώρα μας να μην είναι ο φτωχός συγγενής της Ευρώπης, ο Έλληνας να μην ζει στο όριο της φτώχειας, η νεολαία να βρει πάλι το χαμόγελο της, την αισιοδοξία της και την πίστη της σε ένα τόπο καλύτερο.

ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΟΥΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου