Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Δημήτρης Πιατάς;

Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει, όπως τουλάχιστον λένε όσοι τον γνωρίζουν. Του αρέσει η δουλειά του και προσπαθεί-στο μέτρο του δυνατού- να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.
 

Αυτή την περίοδο ο Δημήτρης Πιατάς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «La Nonna», την οποία έχει σκηνοθετήσει. Η παράσταση αναφέρεται στην οικονομική κρίση που βιώνουμε ως λαός. 

Όπως λέει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της, αυτή η παράσταση πραγματεύεται την ιστορία μιας οικογένειας από την Αργεντινή της οικονομικής κρίσης. Μια υπόθεση, υποστηρίζει, πολύ κοντινή με αυτή που βιώνει η χώρα μας σήμερα. Ο ηθοποιός μάλιστα πιστεύει ότι ο λαός ξεχνά πολύ γρήγορα σκάνδαλα που γίνονται και γι’ αυτό σημειώνει ότι είναι καλό να κάνεις πράγματα που μπορούν να μείνουν στον άλλο. Άλλωστε, τον έχει «χτυπήσει» κι εκείνον η κρίση αλλά προσπαθεί πάντοτε να δημιουργεί. Γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι το DNA του Έλληνα έχει δείξει αντοχές στο παρελθόν και μπορεί να αντέξει ακόμη και σήμερα. 

Ο ηθοποιός ενοχλείται με τα τουρκικά σήριαλ που κατακλύζουν την ελληνική τηλεόραση. 

Υποστηρίζει ότι ο χώρος της υποκριτικής είναι αρκετά δύσκολος για τους νέους ανθρώπους αλλά η κόρη του τελικά έγινε ηθοποιός, παρά τις πρώτες (στη συνέχεια συμφώνησε) αντιρρήσεις του. 

Δεν ζήλεψε ποτέ τους συναδέλφους του που έψαχναν την προβολή. Εκείνος, όπως έχει πει άλλωστε, δεν κούρασε ποτέ και έψαχνε μόνο για τα θέματα της δουλειάς του. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου