Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Φλώρινας κατά του Σ. Ιωαννίδη

Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε την πόλη μας και ο δεύτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης. Από ότι φαίνεται ο ίδιος διάλεξε εποχή που το ΤΕΙ κ ΑΕΙ Φλώρινας είναι κλειστά λόγω των εορτών του Πάσχα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πλήρη αδιαφορία προς το πρόσωπο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φλώρινας.
 
Όπως καταλαβαίνουμε ο υποψήφιος πρόεδρος είναι στα χνάρια του σημερινού προέδρου Ανδρέα Παπαμιμίκου, όπως επίσης και πολύ καλός μαθητής του μιας και συνεχίζεται η αδιαφορία στο πρόσωπο των μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ίδιας της παράταξης.
Εμείς απλά θέλουμε να ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό του άλλου υποψηφίου για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Γιώργου Ασημακόπουλου για τους παρακάτω λόγους τους οποίους θα αναφέρουμε θέλοντας να πάρουν επιτέλους θέση οι αρμόδιοι στο κόμμα.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φλώρινας τα τελευταία χρόνια όπως επίσης και ΟΝΝΕΔ κ ΝΟΔΕ Φλώρινας τον τελευταίο καιρό αν δεν κάνουμε λάθος δεν έχουν γραφεία για να στεγαστούν, την ίδια ώρα που τα γραφεία στην Αθήνα είναι σε άριστη και υπερπολυτελή κατάσταση όπως επίσης και οι τηλεφωνικές γραμμές δίνουν και παίρνουν. Αν για αυτά ο σημερινός πρόεδρος και ο υποψήφιος πρόεδρος Σάκης Ιωαννίδης δεν προβληματίζονται ,εμείς απλά θα αναφέρουμε ότι νοιώθουμε θλίψη για τη σημερινή κατάσταση.
Πρέπει επιτέλους όλοι να καταλάβουν ότι τα κουστούμια, οι γραβάτες και τα παχιά τα λόγια έχουν κουράσει τους νέους και έχουνε φτάσει σήμερα οι πιο πολλοί νέοι να μην ασχολούνται με την πολιτική.
Πράξεις θέλουμε κύριοι πράξεις και όχι λόγια. Από λόγια χορτάσαμε.
Στο σημείο που θέλουμε να σταθούμε όμως περισσότερο από όλα είναι το πώς γίνεται ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης να κάνει κανονικά τον προεκλογικό του αγώνα από πόλη σε πόλη, ενώ κανονικά υπηρετεί την πατρίδα σαν «φαντάρος»;!!!
Έχουνε αλλάξει οι μέρες άδειας στον ελληνικό στρατό και δεν έχουμε ενημερωθεί;
Υπάρχει κανονισμός του ελληνικού στρατού που να αναφέρει παραπάνω άδειες σε υποψήφιους προέδρους;
Υπάρχει κανονισμός στον ελληνικό στρατό που να δίνει το δικαίωμα ακόμα και να φύγει οποιοσδήποτε υποψήφιος από το κέντρο το οποίο παρουσιάστηκε για να συνεχίσει τον προεκλογικό του αγώνα;
Πως γίνεται όλα τα ελληνόπουλα να υπηρετούν κανονικά την πατρίδα , άλλοι Έβρο και άλλοι σε φυλάκια και άλλοι να έχουνε 200 μέρες άδεια κα να βρίσκονται σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδας κα να πραγματοποιούν προεκλογικό αγώνα;
Πραγματικά πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία του κόμματος αυτή η κατάσταση, εκτός και αν τις επικροτεί τέτοιου είδους ενέργειες.
Τέτοιες κινήσεις μας κάνουν να νοιώθουμε ντροπή και αίσχος που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα κάποιοι να συντηρούν τέτοιο σύστημα.
Αυτά διώχνουν τους νέους από την πολιτική και από το κόμμα…..
Πρόταση μας είναι ότι πρέπει να αποσυρθεί η συγκεκριμένη υποψηφιότητα όπως επίσης, και να το ξανασκεφτούν αυτοί που τον στηρίζουν μιας και από αυτούς η κατάσταση διαιωνίζεται αλλά και χειροτερεύει.
Γιώργο Ασημακόπουλε είμαστε δίπλα σου. Ήρθε η ώρα να αναλάβει επιτέλους την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ένα λαϊκό παιδί σαν όλους εμάς τους Δαπίτες, ένα άτομο που με καθημερινούς αγώνες μέσα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης έφτασε την ΔΑΠ στο ποσοστό του 90%.
Υ.Γ στην επόμενη επίσκεψη σου Σ.Ιωαννίδη, μιας και αναφέρεσαι σε νέα γενιά και στη γενιά του αύριο ελπίζουμε να μας ενημερώσεις. Eκτός αν οι φοιτητές του ΤΕΙ και ΑΕΙ Φλώρινας δεν υπολογίζονται στη γενιά που αναφέρεσαι σαν προεκλογικό σου σύνθημα.
Για να σε βγάλουμε πάντως από τη δύσκολη θέση, ενημερώνουμε προκαταβολικά ότι ποτέ δε θα στηρίζαμε μια γενιά του βύσματος.
Όλοι οι νέοι είμαστε το ίδιο….ανεξαρτήτου από πιο τζάκι καταγόμαστε.

Με εκτίμηση
Η Γραμματεία ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου