Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΑΜΕ: Μαζική αποβλάκωση με αφορμή τη Τζολί


ΠΑΜΕ: Μαζική αποβλάκωση με αφορμή τη Τζολί

Για απόπειρα «μαζικής αποβλάκωσης» κατηγορεί τους «αστούς δημοσιογράφους» το ΠΑΜΕ με αφορμή την προβολή του θέματος της προληπτικής μαστεκτομής στην οποία υπεβλήθη η Αντζελίνα Τζολί.

Η -συλλεκτικής αξίας- ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Απ΄ αφορμή την προσπάθεια των αστικών μέσων μαζικής αποβλάκωσης να παρουσιάσουν την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας και με αφορμή την αποκάλυψη ότι έχει κάνει προληπτικά διπλή μαστεκτομή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ έχει να κάνει το εξής σχόλιο:
«Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς.
Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες.
Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου