Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Η απάντηση του Γραμματέα Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ στον Ασημακόπουλο


Αθήνα, 16 Μαΐου 2013


Με αφορμή τα όσα τις τελευταίες ώρες διακινεί μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Ασημακόπουλος, θα ήθελα να πάρω θέση ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, προκειμένου να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

            Η πορεία μου άλλωστε στην οργάνωση ήταν πάντοτε ξεκάθαρη και δε μπορεί κανείς να αναφέρεται απαξιωτικά για ένα έργο που έχω αναλάβει με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου.
            Πιο συγκεκριμένα, θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλα τα μέλη της οργάνωσης μας τα εξής:
            α) Έχω ζητήσει επανειλημμένα εκπρόσωπο του εν λόγω υποψηφίου, προκειμένου να μετέχει στις εργασίες της οργανωτικής επιτροπής των εκλογών, που έχει ως αποστολή την προετοιμασία των διαδικασιών και καθόρισε τις θεματικές και τους τόπους των προσυνεδρίων που πραγματοποιούνται. Ουδέποτε όμως εκείνος όρισε κάποιον.
            β) Σχετικά με τις ημερομηνίες και τους τόπους πραγματοποίησης των προσυνεδρίων είχε ενημερωθεί από εμένα προσωπικά μέσω τηλεφώνου ήδη από το Σάββατο 11/5. Συνεπώς, είναι τουλάχιστον αστεία η πρόφαση πως ενημερώθηκε μία ημέρα πριν το προσυνέδριο. Με τον ίδιο τρόπο άλλωστε, ενημερώθηκε και ο έτερος υποψήφιος.
            Η ανακοίνωση ήταν άλλωστε, από τη Δευτέρα στο site της οργάνωσης της οποίας υποτίθεται πως θέλει να ηγηθεί. Αλλά φυσικά ούτε εκεί την είδε. 
            Επίσης, προκειμένου να μην αναγκαστεί να δώσει το παρόν σε κάποιο από τα μετέπειτα προσυνέδρια απάντησε μετά την πραγματοποίηση του πρώτου και όρισε προσωπικές του εκδηλώσεις τις ημέρες πραγματοποίησης των προσυνεδρίων της ΟΝΝΕΔ. Ας μη βρίσκει προφάσεις λοιπόν. 
            γ) Επίσης, για τα προσυνέδρια έχει ενημερωθεί η κεντρική διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, οι Γραμματείες όπως επίσης και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών, ενώ έχει γίνει και κοινοποίηση μέσω του Τύπου.
            δ) Παρ' ότι δεν ήταν ζήτημα που την αφορά, συζήτηση για τα προσυνέδρια πραγματοποιήθηκε και κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, της οποίας τα μέλη είχαν ενημερωθεί από την περασμένη Παρασκευή καθ’ότι μετέχουν στην οργανωτική επιτροπή. 

Με εκτίμηση,
Βασίλης Αξιώτης
Πρόεδρος της oργανωτικής επιτροπής εκλογών ΟΝΝΕΔ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου