Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μέχρι αύριο Κυριακή 19 Μαΐου οι υποψηφιότητες στην ΠΕΠΤΕΓ

Μέχρι και αύριο Κυριακή 19 Μαΐου τελικά η προθεσμία για κατάθεση υποψηφιοτήτων στις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Τ.Ε. (ΠΕΠΤΕΓ) . Όπως ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή όσοι πτυχιούχοι τεχνολογικών τμημάτων σχολών γεωπονίας θέλουν να συμμετάσχουν στις εκλογές της ΠΕΠΤΕΓ θα πρέπει να στείλουν με mail την υποψηφιότητα τους 
για το ΚΔΣ (Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο) και για τα προεδρεία των τοπικών τμημάτων στα mailpeptegkds@yahoo.gr και konstjohnpermx@yahoo.gr.



Για οποιοδήποτε θέμα μπορούν να επικοινωνήσουν και με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής όπως αυτά αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΕΠΤΕΓ (www.pepteg.gr)
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μάη Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 11:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ.

Στα ψηφοδέλτια  για την εκλογή μελών της Κεντρικής Διοίκησης ( Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής ) οι ψηφοφόροι βάζουν σταυρό προτίμησης αριστερά απ’ τον αύξοντα αριθμό του υποψηφίου, και μέχρι 11 σταυρούς για το σώμα των υποψηφίων για το Κ. Δ. Σ. και μέχρι 3 σταυρούς για το σώμα των υποψηφίων για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Εκλογές θα γίνουν στις περιοχές όπου λειτουργούν ή θα δραστηριοποιηθούν Περιφερειακά Τμήματα : Περιφ. Τμήμα ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ-ΡΟΔΟΠΗΣ, Περιφ. Τμήμα ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΑΡΤΑΣ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Περιφ. Τμήμα ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Περιφ. Τμήμα ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Περιφ. Τμήμα ΛΕΣΒΟΥ-ΧΙΟΥ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ-ΦΩΚΙΔΑ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΣΑΜΟΣ, Περιφ. Τμήμα ΑΤΤΙΚΗΣ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Περιφ. Τμήμα ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Περιφ. Τμήμα ΛΑΡΙΣΗΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, Περιφ. Τμήμα ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ, Περιφ. Τμήμα ΗΜΑΘΙΑΣ, Περιφ. Τμήμα ΠΙΕΡΙΑΣ, Περιφ. Τμήμα ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Περιφ. Τμήμα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Περιφ. Τμήμα ΠΕΛΛΑΣ, Περιφ. Τμήμα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Περιφ. Τμήμα ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΚΟΖΑΝΗ, Περιφ. Τμήμα ΗΛΕΙΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΣΕΡΡΕΣ,Περιφ. Τμήμα ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ.

Αν για οποιονδήποτε λόγο σε κάποιο Τμήμα δεν είναι δυνατόν να λάβουν χώρα οι εκλογικές διαδικασίες, τα μέλη του Τοπικού Τμήματος, θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους, στην έδρα της Π. Ε. Π. ΤΕ. Γ, στην Αθήνα, την Κυριακή 26 ΜΑΙΟΥ 2013, στην οδό Βερανζέρου αριθμό 15, σε αίθουσα του 5ου ορόφου (αίθουσα συνεδριάσεων ΣΟΦ - ΓΕΤΡΟΤΕ), από ώρα 11:30 π.μ. έως 19:00μ.μ., όπου θα είναι η έδρα της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ( Κ. Εφ. Ε. ), και ο εκλογικός κατάλογος όλης της Επικράτειας, όπου και θα λάβουν χώρα οι εκλογικές διαδικασίες για το Π. Τ. ΑΤΤΙΚΗΣ. Όσα μέλη της ΠΕΠΤΕΓ δεν είναι ενταγμένοι σε κανένα Τοπικό Τμήμα, μπορούν να ψηφίσουν στην Αθήνα ή και στο πλησιέστερο σε αυτούς Τοπικό Τμήμα.

Για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Τοπικού Τμήματος για την Γ. Σ. , το σώμα των υποψηφίων αναγράφεται (ξεχωριστά όμως) στο ίδιο ψηφοδέλτιο με το σώμα των υποψηφίων για την Τοπική Δ.Ε.

κάθε δέκα (10) ψηφίσαντες εκλέγεται ένας (1) αντιπρόσωπος στη Γ.Σ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου