Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Επώνυμες στον ήλιο χωρίς... ρετούς (Eκτενές φωτορεπορτάζ)

Το καλοκαίρι οι επώνυμες της εγχώριας showbiz ξεχύνονται στις παραλίες και οι φωτογράφοι καραδοκούν, προκειμένου να απαθανατίσουν τη «γυμνή» αλήθεια τους. Συνήθως οι φωτογραφίες ρετουσάρονται πριν κυκλοφορήσουν, κάποιες φορές όμως το «θαυματουργό» χέρι του γραφίστα ξεχνά να «σβήσει» τις ατέλειες και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο γαργαλιστικό.
  




Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες από το περιοδικό CIAO και δείχνουν την ελληνίδα παρουσιάστρια με μεσογειακές καμπύλες και κάποια κιλάκια παραπάνω. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και γρήγορα διάφορες τηλεοπτικές «φίλες» της έσπευσαν να δικαιολογήσουν τα περιττά κιλά της, αναφέροντας πως οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν λίγο καιρό αφότου η Σίσσυ είχε γεννήσει τον Φίλιππο Ραφαήλ. Η αλήθεια μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση... 


 

Οι ελληνίδες celebrities χαρακτηρίζουν τις αρετουσάριστες φωτογραφίες τους ως μία «άτυχη στιγμή», ενώ τα περιοδικά μιλούν για αποκαλυπτικά φωτο-ντοκουμέντα. Η «βασίλισσα» της άλλοτε πρωινής και νυν μεσημεριανής ζώνης,Ελένη Μενεγάκη έχει δει τον εαυτό της ουκ ολίγες φορές πρωτοσέλιδο σε περιοδικά ποικίλλης ύλης. Η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει αισίως την τέταρτη δεκαετία της ζωής της και τα πρώτα σημάδια του χρόνου έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο κορμί της. Το ίδιο ισχύει και για την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, που παρά τις υγιεινές διατροφικές της επιλογές, παρατηρούμε μία χαλάρωση στο σώμα της.  





Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πολλές επώνυμες επισκέπτονται απόμερα νησιά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών. Μέρη που δεν χαρακτηρίζονται ως κοσμικά και στα οποία δεν περιτριγυρίζουν παπαράτσι.





Χαρακτηριστικό παράδεισμα η Έλλη Κοκκίνου, η οποία φέτος το καλοκαίρι απόλαυσε τον ήλιο στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου Μπόγρη στην Ελαφόνησο. Χαλαρή και ευδιάθετη επιδόθηκε σε ένα ατελείωτο παιχνίδι με τα κύματα, αφήνοντας σε δημόσια θέα το σώμα της. Ο φωτογράφος που καραδοκούσε απαθανάτισε το κορμί της λαϊκής αοιδού, το οποίο ομολογουμένως αποκλίνει πολύ από το σμιλεμένο κορμί που βλέπουμε στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις της. 



  

Σε ό, τι αφορά τώρα την Ελένη Φουρέιρα, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του ελληνικού πενταγράμμου. Η αρετουσάριστη φωτογραφία της που κυκλοφόρησε από τις φετινές της διακοπές στη Μύκονο δεν αφήνει καμία αμφιβολία περί τούτου. Εστιάζοντας από την άλλη πλευρά στη μαυρισμένη επιδερμίδα της, πρέπει να ομολογήσουμε πως έχει πέσει πολύ σολάριουμ για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.   





Για το τέλος αφήσαμε τις Eλεονώρα Μελέτη και Φαίη Σκορδά, που ως μεσογειακές γυναίκες έχουν και κυτταρίτιδα και περιττά κιλάκια. Έχουν όμως και ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο που «σώζει» την κατάσταση και κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους.  





Η αλήθεια της τηλεόρασης και εν μέρει του «λοβοτομημένου» star system επιβάλλει πρότυπα απαράμιλλης ομορφιάς. Η πραγματική ζωή όμως θέλει γυναίκες μεσογειακές, με καμπύλες, πιασίματα και φινέτσα. Χαρακτηριστικά που οι προαναφερθείσες ντόπιες star διαθέτουν και με το παραπάνω...   





Φανή Πλατσατούρα



http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου