Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ποιος είναι ο Κιουτσούκης;


«Θα γίνει διαπραγμάτευση και κάθε μέρος της διαπραγμάτευσης θα υπερασπιστεί τις θέσεις του. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να δοθεί παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής κατά δύο χρόνια» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «ο δρόμος των αποκρατικοποιήσεων δεν είναι εύκολος. Ο στόχος δεν είναι μόνο να εισπράξει χρήματα το κράτος αλλά να ανοίξει ο ανταγωνισμός και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς όφελος του πολίτη».
Για τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ ο κ. Μητσοτάκης διερωτήθηκε δεικτικά, «ποιος είναι ο κ. Κιουτσούκης, ας λέει ότι θέλει και αν δεν του αρέσει η κυβερνητική πολιτική να σηκωθεί να φύγει, έχει καταντήσει γραφική η ιστορία μαζί του. Εκφράζει μία μικρή συντεχνία και πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα».
Να συμφωνήσω με την άποψη του προέδρου ότι δεν πρέπει να κλέισει το κανάλι αλλά θαήθελα να ακούσω πόσο στοιχίζει και αν μπορεί να λειοτυργήσει με το ένα τέταρτο του κόστους του και προς αυτή την κατεύθυνση [πρέπει να κινηθεί ο πρόεδρος της Βουλής
«Θα έπρεπε να τα ξεπεράσουμε αυτά τα στάδια, θα μπορούσαν να οριστούν Γενικοί Γραμματείς άνθρωποι με ποιο βαριά τεχνοκρατικά βιογραφικά» είπε ο κ. Μητσοτάκης απατώντας σε ερώτηση για την χθεσινή του δήλωση για τα κριτήρια με τα οποία έγιναν οι επιλογές των γενικών γραμματέων των υπουργείων.  Ο κ. Μητσοτάκης άλλωστε από εχθές μίλησε  για “koumparos.gov”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου