Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Κινητό αξίας 700 ευρώ το δώρο του αντιπρύτανη του ΑΠΘ στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», υπάρχει τιμολόγιο με ημερομηνία 27 Μαρτίου 2012 από το κατάστημα Λογότυπος προς την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ, σύμφωνα με το οποίο αγοράστηκε το πανάκριβο iPhone 4S αξίας 699 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και χρεώθηκε στο ΑΠΘ, και συγκεκριμένα στις λειτουργικές δαπάνες του.
 

Ωστόσο, στις παρατηρήσεις του τιμολογίου αναγράφεται ότι το εν λόγο high tech gadget θα παραλάβει η κυρία Ναταλία Δραγούμη.  

Όπως αποκαλύπτεται από το δημοσίευμα, ο κ. Παντής δώρισε στην Ναταλία Δραγούμη το πανάκριβο τηλέφωνο την περίοδο που η ίδια βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης.   

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, συναντήθηκε με τον αντιπρύτανη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να διδάξει η ηθοποιός υποκριτική στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, καθώς ο κ. Παντής είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου.   

Τελικά, τα σχέδια για να διδάξει η ηθοποιός την υποκριτική στους φοιτητές του ΑΠΘ δεν προχώρησαν, αλλά ο κ. Παντής 
έκανε το δώρο στην γνωστή ηθοποιό.

Σε επικοινωνία της με την εφημερίδα, η κυρία Δραγούμη παραδέχτηκε ότι δέχτηκε το iPhone ως δώρο από τη «διεύθυνση του ΑΠΘ»:   

«Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "το μηλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα. Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο...σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πουμε.    

Το θεώρησα πολύ σημαντικό. Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Μια αρχική συζήτηση κάναμε... Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου