Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η «ακτινογραφία» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

Στη θέση που βρέθηκε μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ είναι δύσκολο να μιλάμε για ομάδες και φατρίες, ωστόσο πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι του... πασόκου.


Για το λόγο αυτό, ενόψει και των αλλαγών που προανήγγειλε στο κόμμα οΕυάγγελος Βενιζέλος, σας παρουσιάζουμε την «ακτινογραφία» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, όπως την έχουν «αποτυπώσει» έμπειρα στελέχη της Ιπποκράτους.
 

Σκληροί «προεδρικοί» ή «βενιζελικοί»- αν το προτιμάτε, θεωρούνται οιΠύρρος Δήμας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γιάννης Μανιάτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Πάρις Κουκουλόπουλος, Παναγιώτης Ρήγας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Δημήτρης Σαλτούρος και Χρήστος Γκόκας

Πιστοί στον Γιώργο Παπανδρέου λέγεται ότι παραμένουν οι Νίκος Σηφουνάκης, ΚώσταςΤριαντάφυλλος, Γιάννης Δριβελέγκας, Αχμέτ Χατζηοσμάν, Θόδωρος Παραστρατίδης και Άντζελα Γκερέκου. ΟΦίλιππος Σαχινίδης και ο Θάνος Μωραΐτης, αποτελούν μια περίεργη κατηγορία. Χρεώνονται στον Γιώργο, αλλά στηρίζουν σθεναρά και τον Βενιζέλο. 

Πολιτικοί φίλοι του Ανδρέα Λοβέρδου θεωρούνται οι Χρήστος Αηδόνης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Γιώργος Ντόλιος, Συμεών Κεδίκογλου, Μάρκος Μπόλαρης και Θεοδώρα Τζάκρη. 

Στενά συνδεδεμένοι με τον Κώστα Σκανδαλίδη είναι οι Γιάννης Κουτσούκος και Μιχάλης Κασσής. Ωστόσο και οι τρεις προσμετρούνται ως «προεδρικοί» λόγω της στενής σχέσης του Σκανδαλίδη με τον Βενιζέλο. 

«Ανεξάρτητοι» τέλος χαρακτηρίζονται οι Απόστολος Κακλαμάνης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Μίμης Ανδρουλάκης, έστω αν ο δεύτερος ανέλαβε καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και ο τρίτος προσωπικός συμβούλου του προέδρου. 

Εξάλλου, πέρα από τους χαρακτηρισμούς και τις ιδιαίτερες φιλίες, όλοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν ώστε το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει. Διαφορετικά τα πράγματα θα είναι για όλους δύσκολα…


Θέμης Δαγκλής 



http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου