Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Απόβαση αστέρων στο Costa Navarino-Ποιοι προτίμησαν εφέτος το ξενοδοχείο-στολίδι της Πελοποννήσου;

Στο κενό φαίνεται να πέφτουν οι «φιλότιμες προσπάθειες» διαφόρων να απαξιώσουν την Ελλάδα και τον τουρισμό της, αφού φέτος, περισσότερο από ποτέ, αστέρες του Χόλιγουντ, βασιλείς, πριγκίπισσες και δεκάδες επώνυμοι του εξωτερικού θα κάνουν εδώ τις διακοπές τους.


Ο δυνατότερος τουριστικός πόλος έλξης είναι το Costa Navarino του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, στις σουίτες του οποίου βρέθηκαν ο Ιθαν Χοκ, η πριγκίπισσα του Μαρόκου, ο πρωθυπουργός του Κατάρ και δεκάδες Ελληνες, ενώ... παράθυρο στη θάλασσα του Romanos έκλεισε και η Ανζελίνα Τζολί.

Η Μεσσηνία φαίνεται να παίρνει φέτος τα σκήπτρα του τουρισμού από τη διάσημη Ελούντα, αφού τον Αύγουστο εκεί θα καταλύσουν οι πιο γνωστοί σταρ του Χόλιγουντ αλλά και ακριβοθώρητοι βασιλείς, όπως η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

To φετινό διάσημο ποδαρικό έγινε από τον διεθνούς φήμης ηθοποιό του «Hollywood» Ιθαν Χοκ, που έφτασε αρχές Ιουνίου στην Πύλο κι έμεινε σχεδόν μία εβδομάδα.

Επανέλαβε το ταξίδι του τον Ιούλιο, ενώ οι επισκέψεις του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα είναι πια πολύ συχνές, μιας και ετοιμάζει ταινία που θα γυριστεί στην πανέμορφη Μεσσηνία.

«Ο Ιθαν Χοκ λατρεύει την Ελλάδα. Δημιούργησε μάλιστα δεσμούς που θα αποδώσουν καρπούς σύντομα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό για τη χώρα μας, αλλά και για τη Μεσσηνία», λένε με ένα στόμα στο «Εθνος της Κυριακής» όσοι γνωρίζουν.

Ο ηθοποιός δοκίμασε και το γήπεδο γκολφ του Ομίλου, που είναι το πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα. Το «The Dunes Course» σχεδιάστηκε από τον Μπέρναρντ Λάνγκερ, πρώην πρωταθλητή U.S. Masters και αρχηγό της ευρωπαϊκής ομάδας στο Ryder Cup. Πέρυσι ανάμεσα στους δεκάδες γκόλφερ ήταν και ο Τάιγκερ Γουντς. Ο Χοκ έφυγε από το Costa Navarino πριν από λίγες μέρες, πετώντας με ελικόπτερο προς το αεροδρόμιο της Αθήνας για την Αμερική. Αυτός είναι και ο τρόπος που επισκέπτεται την περιοχή. Πάντα... ινκόγκνιτο!

Ολοι ανεξαιρέτως οι επώνυμοι επισκέπτες χρησιμοποιούν το ίδιο στυλ μεταφοράς και η παρουσία τους στο ξενοδοχειακό συγκρότημα δύσκολα γίνεται αντιληπτή από τους υπόλοιπους πελάτες.

Αλλωστε οι σουίτες με την εκπληκτική θέα στη «θάλασσα του Ρωμανού» είναι απόμακρες και «πριβέ» από τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους.

Το 2012, μάλιστα, φαίνεται να είναι μια... βασιλική χρονιά για το Costa Navarino, καθώς δύο εβδομάδες πριν ήταν εκεί η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα.

Τις διακοπές του στο Ναβαρίνο έκανε προ ημερών και ο πρωθυπουργός του Κατάρ, σεΐχης Χάμαντ Μπιν Τζάσιμ Μπιν Τζάμπερ Αλ Θάνι. Ο πρωθυπουργός του Κατάρ είχε ενημερωθεί για το πολυτελές συγκρότημα στο παρελθόν από τον φίλο του και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Οι περισσότεροι των επωνύμων, όπως κι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη σύζυγό του Βικτόρια, που βρέθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στους «λόφους του Ναβαρίνο», συνηθίζουν να διαμένουν στη Royal Villa Koroni των 660 τ.μ. Να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες που προτιμούν αυτές τις σουίτες έχουν πρόσβαση στο περίφημο butler service του ξενοδοχείου. Από τους «εγχώριους» σταρ, τον Ιούνιο βρέθηκε εκεί και ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού Μάρκο Πάντελιτς. 

Ο «καυτός» Αύγουστος φαίνεται να περιλαμβάνει και την Αντζελίνα Τζολί, ενώ στις σίγουρες αφίξεις περιλαμβάνονται και οι ιθύνοντες νόες της Σουηδικής Ακαδημίας Νόμπελ, οι οποίοι θα έρθουν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2012 στο Costa Navarino. Ο ελληνικός καφές και το γλυκό κουταλιού στο παραδοσιακό καφενείο του Ναβαρίνο, το εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα με το θεαματικό ηλιοβασίλεμα, οι κατάφυτοι ελαιώνες για το απογευματινό περπάτημα και οι αξεπέραστοι λόφοι των γκολφ είναι οι λόγοι που τα «αστέρια» επιλέγουν την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου