Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Παραμένει στην Ελλάδα η McDonald’s

McDonalds
Μετά την από κοινού απόφαση της McDonald’s και του τοπικού franchisee να προχωρήσουν στο κλείσιμο του τελευταίου εστιατορίου McDonald’s στη Θεσσαλονίκη, η Premier Capital Hellas, επίσημη Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει ότι παραμένει στην ελληνική αγορά.

H Premier Capital Hellas διευκρινίζει σε σχετική της ανακοίνωση ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη λειτουργούσε υπό τη διεύθυνση ενός τοπικού franchisee της McDonald’s και όχι υπό τον έλεγχό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το κλείσιμο του εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη, η Premier Capital Hellas αναζητά χώρο για τη λειτουργία ενός νέου εστιατορίου McDonald’s στην πόλη, η οποία αποτελεί βασική προτεραιότητα για τα αναπτυξιακά πλάνα της εταιρείας.
Στόχος της Premier Capital Hellas είναι η περαιτέρω ενίσχυση του brand της McDonald’s στην Ελλάδα. «Η εταιρεία πιστεύει στη δυναμική της ελληνικής οικονομίας και αγοράς, συνεχίζοντας τις επενδύσεις στη χώρα με την εφαρμογή του αναπτυξιακού και επενδυτικού της πλάνου, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
«Έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Premier Capital Hellas στην Ελλάδα αποτελούν τα πρόσφατα εγκαίνια του ολοκαίνουριου εστιατορίου McDonald’s στη Χερσόνησο της Κρήτης, το οποίο αποτελεί το τρίτο, κατά σειρά, εστιατόριο της εταιρείας στην Κρήτη. Για το άνοιγμά του, η Premier Capital Hellas επένδυσε πάνω από 400.000 ευρώ.
Από την έναρξη της δραστηριοποίησής της στη χώρα, η εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από 2,2 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό αξιοποιήθηκε για την ανακαίνιση 5 εκ των 19 εστιατορίων McDonald’s σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι πάνω από 850.000 ευρώ δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του εστιατορίου στην πλατεία Συντάγματος.
Η Premier Capital Hellas συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα, με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των εστιατορίων που λειτουργεί στην Ελλάδα. Η εταιρεία απασχολεί συνολικά περισσότερους από 440 εργαζομένους, η εκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη των οποίων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Σημειώνεται ότι, τους τελευταίους 24 μήνες, η εταιρεία επένδυσε περισσότερα από 125.000 ευρώ για προγράμματα ανάπτυξης και εκπαίδευσης του προσωπικού της», καταλήγει η ανακοίνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου