Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Φαγητό με 2,5 ευρώ

Ένα απολύτως πρωτότυπο πρόγραμμα, που αποδεικνύει ότι το ποιοτικό φαγητό μπορεί να είναι ταυτόχρονα και πολύ προσιτό, έχει τεθεί σε εφαρμογή αποτελώντας μία ξεχωριστή απάντηση στην οικονομική κρίση.

Φοιτητές, άνεργοι, εργαζόμενοι, γονείς, συνταξιούχοι και απλοί καλοφαγάδες έχουν την ευκαιρία με μόλις 2,5 ευρώ να απολαύσουν καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα.

Ήδη χιλιάδες πολίτες έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία του Ομίλου Salas, ο οποίος σε συνεργασία με μεγάλους δήμους του λεκανοπεδίου κατάφερε να δημιουργήσει ένα δίκτυο, έξω από τα συνηθισμένα, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Σπιτική Κουζίνα».

Το πρόγραμμα απευθύνεται ανεξαιρέτως σε όλους και κυρίως σε όσους θέλουν να εξοικονομήσουν όχι μόνο χρήμα αλλά και χρόνο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος.



Τα εδέσματα της «Σπιτικής Κουζίνας» μέχρι σήμερα τα έχουν δοκιμάσει χιλιάδες δημότες τουΑμαρουσίου, Αλίμου, Ηρακλείου, Παπάγου - Χολαργού, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Δάφνης – Υμηττού

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και για τέσσερις ώρες, από το πρωί έως το μεσημέρι σε επιλεγμένα και κεντρικά σημεία των παραπάνω Δήμων, όποιος θέλει ανεξαρτήτως αν είναι δημότης ή όχι και χωρίς κάποιο άλλο προαπαιτούμενο ή δικαιολογητικό, μπορεί να επιλέξει μέσα από μια ποικιλία ζεστό, φρεσκομαγειρεμένο και πάνω απ’ όλα πιστοποιημένο φαγητό στο συμβολικό αντίτιμο των 2,50 ευρώ ανά μερίδα. 

Τα σημεία της Σπιτικής Κουζίνας:



Το zougla.gr επισκέφτηκε τα καταστήματα που ήδη λειτουργούν στους Δήμους Παπάγου και Nέας Σμύρνης και κατέγραψε τη ζεστή ατμόσφαιρα και φιλική εξυπηρέτηση των υπαλλήλων, οι οποίοι πλέον έχουν αναπτύξει άριστες σχέσεις ξεχωριστά με τον κάθε δημότη. 

Το zougla.gr στο κατάστημα του Παπάγου:



Μια άποψη από το κατάστημα της Νέας Σμύρνης:



Το πρόγραμμα αποτελεί έμπνευση του Ομίλου Salas και έγινε πραγματικότητα σε συνεργασία με τους προαναφερόμενους Δήμους, οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί και ενέταξαν αυτή τη δράση στο πλούσιο δίκτυο κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης που έχουν αναπτύξει. 

Ο Όμιλος Salas ως ευγενικός χορηγός ευελπιστεί να αναπτυχθεί το πρόγραμμα και σε άλλους Δήμους ή αντίστοιχους φορείς. 

Το zougla.gr επικοινώνησε και με τους Δημάρχους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρωτοβουλία και μίλησαν για αυτήν.

O δήμαρχος Αλίμου Θ. Ορφανός μιλά για το πρόγραμμα Σπιτική Κουζίνα:



Ο αντιδήμαρχος Ηλιούπολης στο zougla.gr:



Λίγα λόγια για το πρόγραμμα από τον υπεύθυνο του Τμήματος Επικοινωνίας του «Ομίλου Salas» Θωμά Μπεζιργιάννη:



Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος





http://www.zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου