Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Τάσος Περζικιανίδης;

Οι περισσότεροι τον θυμούνται από την τηλεοπτική σειρά «Εμείς κι Εμείς» που προβάλλεται σήμερα σε επανάληψη. Λίγοι όμως ξέρουν ποιος πραγματικά είναι ο Τάσος Περζικιανίδης, αφού, όπως παραδέχεται κι εκείνος στην τηλεόραση δεν έκανε και πολλά πράγματα. Όμως, στο θέατρο συνεχίζει την πορεία του.
 

Ανήκει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και όπως λέει στο newsbeast.gr περιμένει πότε θα μοιραστούν οι ρόλοι στα έργα για να δει τι θα αναλάβει. 

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός που μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη διαβάζει, σερφάρει στο Διαδίκτυο και ενημερώνεται για τις εξελίξεις. 

Όταν τον ρωτούν νεότεροί του εάν θα ήταν εύκολο να ασχοληθούν με την υποκριτική, εκείνος τους απαντά να τον κάνουν μόνο όσοι αγαπούν πραγματικά το θέατρο. Ωστόσο, φροντίζει να τους ενημερώνει για τις δυσκολίες του επαγγέλματος. 

«Η τηλεόραση με διέγραψε. Δεν την διέγραψα εγώ», λέει όταν τον ρωτούν αν θα επέστρεφε στη μικρή οθόνη. Και υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να σταματήσει πια αυτή η «τουρκομανία», γιατί, όπως λέει, η καλύτερη επανάληψη αποδεικνύεται ότι είναι οι ελληνικές σειρές.

Δηλώνει οργισμένος για την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας και πιστεύει ότι ντροπιάζουν ακόμη και πρόσωπα του παρελθόντος που άφησαν το στίγμα τους στην πολιτική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου