Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Επώνυμα κορίτσια στον ήλιο! (Εκτενές φωτορεπορτάζ)

Εν μέσω θέρους τα νησιά έχουν γεμίσει από εκπροσώπους του εγχώριου life style που απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Με τους αγαπημένους τους ή τους φίλους τους οι κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ ξεκλέβουν λίγο χρόνο και απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, χαρίζοντας στον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι...ενδιαφέροντα ενσταντανέ, δημοσιευμένα σε «Hello» και «ΟΚ!» αντίστοιχα.


Με μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι και κορμί που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Τραιανό Δέλλα και την 5χρονη κόρη τους Βικτωρία. Η οικογένεια Δέλλα θα επιστρέψει στην Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες.
Μέρες ξεγνοιασιάς στη Σύρο πέρασαν η Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Μπεκατώρου, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Βαγγέλης Περρής. Η 26χρονη Δούκισα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό δίχρωμο μπικίνι που επέλεξε ενώ η Μαρία Μπεκατώρου δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο που τη συνόδευε. Παιχνίδια στη θάλασσα απόλαυσαν και οι δύο καλές φίλες, η Έλενα Παπαβασιλείου και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη.
Στην Κέρκυρα χαλαρώνει η Δέσποινα Βανδή η οποία για τα μπάνια της στο νησί επέλεξε ένα girly λευκό μαγιό το οποίο τονίζει το εξωτικό της μαύρισμα. Η τραγουδίστρια έδωσε μια εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία στο νησί και ενθουσίασε το κοινό που την άκουσε.
Τις παραλίες της Αττικής απολαμβάνει και η Έλλη Κοκκίνου η οποία πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της κλείνοντας τα 43 της χρόνια. Η εκρηκτική τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε και επισήμως τις διακοπές της και βρίσκεται στη Λευκάδα μαζί με τον σύντροφό της, τον 24χρονο μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.






Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/251691/epwnyma-koritsia-ston-hlio-ektenes-fwtoreportaz#ixzz2aephQqd5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου