Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Δεκαπενταύγουστο

Σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του είχε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας  στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τεθεί το κόμμα σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Κατά τη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν αναλυτικά οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις του εφαρμοζόμενου προγράμματος, ενώ ειδική αναφορά έγινε στις εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ, με έμφαση στην πώληση του «902».
Η πολιτική εκτίμηση που έγινε στη σύσκεψη, είναι ότι η κυβέρνηση εξαντλεί τις αντοχές της και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα από το Σεπτέμβριο, καθώς θεωρεί πολύ πιθανή την προσφυγή σε εκλογές.
Ως ένδειξη επιτάχυνσης της προετοιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το διήμερο 31 Αυγούστου -1 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις, θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και η ευρωπαϊκή πολιτική του κόμματος.
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις προετοιμασίες του κόμματος ενόψει της επίσκεψης κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον ίδιο, στη ΔΕΘ, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.
Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουν κομματικά στελέχη και ο ίδιος για την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου