Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Oι πέντε πιο τρομακτικές ταινίες του 2013!


Το 2013 είναι πολλά υποσχόμενο όσον αφορά τις ταινίες τρόμου και μας επιφυλάσσει πολλές περισσότερες στιγμές αγωνίας σε σχέση με το 2012.
Αν δε μας πιστεύετε, οι 5 παρακάτω ταινίες θα το κάνουν. Μην πείτε πως δεν σας προειδοποιήσαμε…

THE LORDS OF SALEM
Ο Ρομπ Ζόμπι πάντα κατάφερνε να συγκινήσει τους φίλους των ταινιών τρόμου με τις… μαεστρικές πινελιές στις ταινίες του. Αυτή τη φορά, με το «The Lords of Salem», εξετάζει το θέμα των … μαγισσών, σε ένα φιλμ με μπόλικο αποκρυφισμό! Έρχεται στις αίθουσες στα τέλη Απριλίου.
EVIL DEAD
Ο Σαμ Ράιμι θα μας παρουσιάσει ένα θρυλικό remake, το «Evil Dead» του 1981. Σε αυτό η Mia, θα κατευθυνθεί με κάποιους φίλους της σε ένα απομακρισμένο σπίτι. Εκεί θα βρει το Βιβλίο των Νεκρών και (ασφαλώς) θα κάνει αυτό που δεν πρέπει! Το νου σας λοιπόν στους κινηματογράφους τον Απρίλη…
YOU’ RE NEXT
Αν και πρόκειται για ταινία του 2011 αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2013. Στο «You’re next» λοιπόν η οικογένεια Davison θα πάει μια εκδρομή στην εξοχή όπου θα τους επιτεθεί μια ομάδα παρανόμων. Οι οποίοι θα το μετανιώσουν όταν… καταλάβουν από πρώτο χέρι πως ένα μέλος της οικογένειας έχει κάποια… ιδιαίτερα χαρίσματα! Α, η σκηνοθεσία είναι του Άνταμ Γουίνγκαρντ από το V/H/S.
ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ
Ο Νίκολας Χουλτ πρωταγωνιστεί σε αυτή τη… ρομαντική ταινία τρόμου όπου ένα ζόμπι ερωτεύεται μια (κανονική) κοπέλα. Ναι ναι, συμβαίνουν και αυτά. Η συνέχεια από 31 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους.
HORNS
Ο -πρώην Χάρι Πόττερ- Ντάνιελ Ράντκλιφ επιδιώκει να μας δείξει το πιο… περίεργο προφίλ του στο «Horns». Υποδύεται τον Perrish, έναν τύπο που ξυπνά ένα πρωί και έχουν φυτρώσει στο κεφάλι του κέρατα και η κοπέλα του βρίσκεται νεκρή δίπλα του!

Πηγή: athensmagazine

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου