Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Παπακωνσταντίνου είχε διπλά πρωτόκολλα!»


papakonstantinou
Κατάθεση «φωτιά» από τον υπεύθυνο τήρησης πρωτοκόλλου του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος είπε στην προανακριτική επιτροπή πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πήρε φεύγοντας από το Υπουργείο το πρωτόκολλο!

Ο Νίκος Χρηστίδης, ερωτηθείς, αποκάλυψε, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου, φεύγοντας από το υπουργείο Οικονομικών πήρε μαζί του ένα “εμπιστευτικό πρωτόκολλο”, το πρωτόκολλο του υπουργού που κρατούσε ο ίδιος.
«Επί υπουργίας του κ. Παπακωνσταντίνου τηρούσαμε και ένα εμπιστευτικό, προσωπικό το λέγαμε, πρωτόκολλο. Αυτό το προσωπικό-εμπιστευτικό το πήρε μαζί», απάντησε κατά πληροφορίες ο κ. Χρηστίδης δημιουργώντας νέα ερωτήματα για το τι περιλαμβάνεται στο δεύτερο πρωτόκολλο και αν σε αυτό είχε καταγραφεί η παραλαβή του cd με τη λίστα των Ελλήνων καταθετών στην HSBC της Γενεύης από την γαλλική κυβέρνηση.
Την ίδια στιγμή, μετά την κατάθεση του στενού συνεργάτη του πρώην υπουργού, Γιώργου Αγγελόπουλου, κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους οποίους έγινε η επεξεργασία του πρώτου cd με τη λίστα Λαγκάρντ που παραλάβαμε από τη Γαλλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου