Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Η νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα μέσα από την πορεία του κινήματος προς το ιδρυτικό συνέδριο τον Απρίλιο. Ξεκινώντας από τα προσυνέδρια της Καβάλας και της Λάρισας, καλεί κάθε νέο και νέα που αισθάνεται και είναι Ανεξάρτητος Έλληνας να έρθει να τοποθετηθεί για τα προβλήματα της νέας γενιάς και ιδιαίτερα για τις δυσκολίες και τις ανησυχίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι  στον τόπο διαμονής τους.

«Σήμερα υπάρχει ένας επικεφαλής με επιλογή του Προέδρου, Πάνου Καμμένου. Στόχος είναι το συνέδριο της Νεολαίας όπου και θα ακολουθηθούν δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες. Η προσωρινή στελέχωση της Νεολαίας ξεκινά με κοινή αφετηρία για όλους» δήλωσε στην ομιλία της η Μανταλένα Παπαδοπούλου, επικεφαλής της Νεολαίας και συνέχισε: «καλούμε κάθε νέο και νέα, να έρθει να συζητήσουμε. Δε θα έρθουμε εδώ στην περιφέρειά σας, να σας πούμε εμείς ποια είναι τα προβλήματά σας και να σας καλέσουμε να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε με τις προτάσεις που θα γράψουν τρεις άνθρωποι πίσω από ένα γραφείο.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι της περιφέρειας θα μας τα πουν οι ίδιοι οι νέοι της περιφέρειας. Εμείς θα τολμήσουμε αυτό που καμία πολιτική νεολαία δεν έχει τολμήσει… και που όμως είναι ή θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: να ακούσουμε. Μαζί να διαμορφώσουμε πολιτικές προτάσεις σε όλη την Έλλαδα. Να πιέσουμε το κίνημα να πάρει εκείνες τις πολιτικές πρωτοβουλίες, ώστε να εφαρμοστούν οι προτάσεις μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου