Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Αντώνης Σαμαράς: Θα σας "αποκαταστήσουμε"


Στα όρια της πολιτικής "αστειότητας" καταντά το ζήτημα της συμμετοχής των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστημίου. Με πρόσφατη δήλωση του ο Πρόεδρος της ΝΔ μίλησε περί αποκατάστασης ...
Ας εξηγήσει κάποιος στο συμπαθή πολιτικό ... ότι η αξιοπρέπεια ... δεν μπορεί να αποκατασταθεί ... με υποσχέσεις. Στις ελληνικές ταινίες μετά το '60 ο πρωταγωνιστής υποσχόταν "γάμο" στη "κοπέλα" προκειμένου να την αποκαταστήσει. Συνήθως, προκειμένου να φτάσει στο σημείο αυτό, κάποιος αδερφός ή ο πατέρας ασκούσε "πιέσεις" κάθε είδους ή απειλούσε πως θα την παντρέψει με άλλον.

Ο γαμπρός λοιπόν (βλέπε Αντώνης Σαμαράς) υποσχέθηκε να αποκαταστήσει την κοπέλα (βλέπε ΔΑΠ) μόλις λήξει το εργασειακό του ζήτημα (βλέπε να γίνουμε κυβέρνηση). Ο αδερφός της κοπέλας (βλέπε Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ) πέτυχε λοιπόν το στόχο του και ήσυχος πλέον που η τιμή της αδερφής του αποκαταστάθηκε ... μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος τη ζωή του. Εκεί στη ΔΑΠ ... έχετε ακούσει ποτέ για το ... "στρίβειν δια του αρραβώνος";

Ας αφήσουμε τους αστεισμούς ... η αξιοπρέπεια των ΔΑΠιτών θίχτηκε όχι γιατί Σαμαράς και Παπαμιμίκος συμφωνήσανε να στηρίξει η ΝΔ το νομοσχέδιο για τη παιδεία ... και εν συνεχεία συννεονήθηκαν στον τρόπο κατευνασμού των ΔΑΠιτών ... αλλά γιατί κανείς δεν τους έλαβε υπόψη του. Αν και επί σειρά ετών στηρίζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, του χαρίζουν νίκες σε εποχές που έβλεπε την οποιαδήποτε πιθανότητα διακυβέρνησης με το κυάλι, στελεχώνουν τα πολιτικά γραφεία του βουλευτών και των πολιτευτών, δίνουν ελπίδα σε κάθε οικογένεια ΝεοΔημοκρατών .... ποτέ ο Αντώνης δεν τους ζήτησε τη γνώμη τους, ούτε τους κάλεσε να τους εξηγήσει γιατί πρέπει να υπάρξει συναίνεση για τη παιδεία .

Φυσικά ούτε ο Αντώνης Σαμαράς φταίει απόλυτα ... βλέπετε όλα αυτά τα είχε εξηγήσει στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ... τώρα γιατί δεν έφτασαν και πιο κάτω ... τα συμπεράσματα δικά σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου