Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ξυλοκοπήθηκαν από αναρχικούς οι ΔΑΠίτες που διέγραψε ο Παπαμιμίκος.



Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς και ο πάντα «πιστός» Ανδρέας Παπαμιμίκος διέγραψαν τους υπευθύνους της ΔΑΠ Οικονομικού του ΕΚΠΑ εξαιτίας μίας πολύ σκληρής ανακοίνωσης με την οποία κατηγορούσαν το σύνολο του πολιτικού συστήματος για την κατάντια της παιδείας (η ανακοίνωση εδώ http://www.dap-oikonomikou.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1082:2011-08-29-15-10-43&catid=84:2010-09-07-20-06-46&Itemid=100).


Αυτήν την εβδομάδα, στη Γενική Συνέλευση του τμήματος τους, τα ίδια παιδιά είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και υπερασπιστούν το δικαίωμα των συμφοιτητών τους να δώσουν εξετάσεις. Με κάλεσμα τους (http://www.dap-oikonomikou.gr/) καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προέτρεπαν τους συμφοιτητές τους να έλθουν στη Γενική Συνέλευση και ψηφίσουν κατά της κατάληψης. Το θάρρος τους αυτό, το πλήρωσαν με αίμα, καθώς αναρχικοί εισέβαλλαν και ξυλοκόπησαν άγρια πολλούς από αυτούς, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 6 μέλη της ΔΑΠ Οικονομικού να καταλήξουν σε διάφορα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει αφήσει απροστάτευτους τους ΔΑΠίτες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα! Είτε προσπαθήσουν να κρατήσουν ανοικτές τις σχολές τους είτε κάνοντας καταλήψεις οι ΔΑΠίτες είναι παντελώς μόνοι. Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έχει επιδωθεί σε προσωπικά πολιτικά παιχνίδια εναγκαλισμού με την κεντρική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ψήφισαν έναν νόμο και έκτοτε άφησαν τα Πανεπιστήμια στο έλεος του Θεού. Λίγες ΔΑΠ που έχουν ταχτεί κατά των καταλήψεων (ανεξαρτήτως του αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τον νόμο) έχουν να αντιταχθούν με Καθηγητές που αντιδρούν, με αριστερές παρατάξεις και την ΠΑΣΠ που προτρέπουν σε κατάληψη και με αναρχικούς που αντιδρούν στην κατάργηση του ασύλου.

Καμία αστυνομία δεν υπερασπίστηκε τα παιδιά αυτά όταν ξυλοκοπούνταν από τους αναρχικούς, κανένας καθηγητής δεν προχώρησε σε άρση του ασύλου, κανένας Αντώνης Σαμαράς δεν βγήκε να πει μία λέξη αξιοπρέπειας για τους ΔΑΠίτες που υπό αντίξοες συνθήκες αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα όλων των φοιτητών … να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Το χειρότερο όμως είναι πως … και η ηγεσία της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ ασχολείται αποκλειστικά με τακτικές προσωπικής προβολής», με επικοινωνιακά παιχνίδια και αρέσκεται να ικανοποιείται με δηλώσεις περί δήθεν στήριξης του Αντώνη Σαμαρά σε κυριακάτικες εφημερίδες (http://4oktovriou.blogspot.com/2011/09/blog-post_4499.html).

Παπαμιμίκο … εσύ τους διέγραψες και αυτοί σε ντρόπιασαν … γιατί αυτοί όρθωσαν ανάστημα απέναντι στο κατεστημένο του «βρώμικου» πανεπιστημίου (γιατί δεν είναι όλο το πανεπιστήμιο βρώμικο) .

Εσύ που ύψωσες ανάστημα;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου