Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Ενοχλήθηκε το κατεστημένο από την θερμή υποδοχή μας στην Δημοτική Αστυνομία

Η απόλυτη αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής από τους δημοτικούς αστυνομικούς και τα θερμά χειροκροτήματα των εργαζομένων για τους βουλευτές μας, προκάλεσαν πανικό στο πολιτικό κατεστημένο.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Στο πλευρό της Δημοτικής Αστυνομίας
http://www.youtube.com/watch?v=ojzerze77CY

Δεν είναι τυχαία η φράση της Βούλτεψη της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: "Δεν μπορεί αυτοί που μέχρι σήμερα ήταν η βιτρίνα μας να λένε τώρα έλα Κασιδιάρη να αναλάβεις το Δήμο για να εξοπλιστώ εγώ, να ξαμοληθώ και να σκοτώνω κόσμο...". Στις γελοιότητες αυτές της ΝΔ απαντάμε με τη βασική μας πρόταση για την αναβάθμιση της δημοτικής αστυνομίας, η οποία μπορεί να αποτελέσει πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια μίας σοβαρής διοίκησης, για να ανακουφίσει τους Αθηναίους πολίτες που πλήττονται από την εγκληματικότητα, τη λαθρομετανάστευση, το παρεμπόριο.

Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στην αναβάθμιση - ΟΧΙ στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας: Ο δημοτικός αστυνομικός να εξοπλιστεί, να εκπαιδευτεί και να αναλάβει πραγματικά καθήκοντα αστυνόμευσης και δίωξης της εγκληματικότητας αντί να κόβει κλήσεις. Οι Εθνικιστές θα διοικούν πολύ σύντομα τους μεγάλους Δήμους της χώρας και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που το μνημονιακό κράτος βιάζεται να κλείσει την Δημοτική Αστυνομία.

Στην ίδια εκπομπή, ο εξίσου συστημικός βουλευτής Κοντονής του Σύριζα προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός της θερμής υποδοχής των βουλευτών μας. Είπε ψέμματα, γιατί όταν επισκέφθηκαν τον ίδιο χώρο βουλευτές του Σύριζα, οι δημοτικοί αστυνομικοί αδιαφόρησαν πλήρως. Στη γελοία δήλωσή του: "ποια θερμή υποδοχή; αυτά τα λέει η Χρυσή Αυγή...", απάντησε άμεσα η Βούλτεψη τονίζοντας πως υπάρχει σχετικό βίντεο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Αναρωτήθηκε μάλιστα "πότε πρόλαβαν και έγιναν ναζί οι δημοτικοί αστυνομικοί;".

Αυτή η υπεροψία και η υβριστική συμπεριφορά της ΝΔ έναντι των πολιτών έχει προκαλέσει τεράστιο μένος σε εκατομμύρια Έλληνες. Ας πάει η Βούλτεψη, ο Λαζαρίδης και ο Σαμαράς να αποκαλέσουν "ναζί" τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους Έλληνες που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Δεν το τολμούν όμως, γιατί τρέμουν κυριολεκτικά την οργή των Ελλήνων.

Όσο αυτά τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου μας υβρίζουν και μας λοιδορούν μέσα από τα κανάλια των νταβατζήδων, εμείς βρισκόμαστε στο πλευρό των συμπατριωτών μας, στους δρόμους, εκεί που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας. Αλήθεια, το βίντεο με την θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στη Δημοτική Αστυνομία, γιατί δεν προβλήθηκε από κανένα τηλεοπτικό σταθμό; Νομίζουν πως κρύβοντας την αλήθεια θα σταματήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα που αναπτύσσεται ραγδαία σε όλη τη χώρα;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου