Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη σχετικά με την εκλογή του Ανδρέα Παπαμιμίκου στη θέση του Γραμματέα της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή την εκλογή του Ανδρέα Παπαμιμίκου στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Από σήμερα η Νέα Δημοκρατία έχει ως Γραμματέα ένα νέο άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που με τη δουλειά του τα τελευταία χρόνια, απέδειξε πως η γενιά μας μπορεί να πετύχει και να έχει ουσιαστικό ρόλο στην επόμενη μέρα της χώρας, όπως την οραματίζεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ως Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας είμαστε σίγουροι πως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα πετύχει τους  στόχους που έχει θέσει, θα συνθέσει γενιές και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη μετεξέλιξη της παράταξης μας σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό. Στην προσπάθεια του αυτή, θα είμαστε αρωγοί θέλοντας να συμβάλουμε στην αναγέννηση τουπολιτικού μας φορέα, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην κυβέρνηση προκειμένου να δικαιώσει τις θυσίες των Ελλήνων".

Από το Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου