Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ

«Η Ελλάδα ακόμα αντιμετωπίζει δυσκολίες διότι η μείωση του προσωπικού στον δημόσιο τομέα είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί» δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σύμφωνα με το πρακτορείο MNI.

Κατά τη διάρκεια συνάντησής της με την πρωθυπουργό της Σλοβενίας Αλέκνα Μπράτουσεκ ανέφερε ότι γνωρίζει πως απαιτείται ισχυρή πολιτική προσπάθεια ώστε να προχωρήσουν οι καταργήσεις θέσεων.
«Για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη είναι σημαντικό η ελληνική κυβέρνηση να επιτύχει σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά, μόλις λίγες μέρες πριν από την άφιξη του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα (18 Ιουνίου).
«Η Ελλάδα έχει καταβάλει απίστευτες προσπάθειες, αλλά έχει ακόμη δύσκολους καιρούς μπροστά της» συμπλήρωσε η καγκελάριος και χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός ότι η επόμενη δοση του δανείου θα εκταμιευθεί, έστω και σε δόσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το Βερολίνο έχει διαμηνύσει μέσω επίσημων δηλώσεων ότι «ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα είναι υπόθεση της Ελλάδας».


Διαβάστε: http://newpost.gr/post/252565/merkel-na-lythei-to-thema-ths-meiwshs-twn-dhmosiwn-ypallhlwn-sthn-ellada#ixzz2YrBaqcHp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου