Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ποιοι ψάχνουν για Νέα -πολιτική- Μέρα;

Συνεχίζονται οι πολιτικές ζυμώσεις με τα παραδοσιακά κόμματα να χάνουν στελέχη, λόγω της ευρύτερης δυσαρέσκειας και της διαπίστωσης ότι πλέον οι πολίτες δεν είναι εύκολο να εξαπατηθούν όπως στο παρελθόν. Και τούτο γιατί δεν έχουν τίποτα πια να ...

χάσουν και προσεγγίζουν νέους πολιτικούς σχηματισμούς, στη λογική μίας μελλοντικής συνεργασίας. Moυτσινάς, Βουδούρης και Νικολόπουλος συζητούν με τη Νέα Μέρα και προσπαθούν να βρουν κάποιο κοινό σημείο σύγκλισης. 


Ακόμη και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν έρθει σε επαφή με τον Χρήστο Ζώη, κρίνοντας ότι η κοινοβουλευτική δραστηριότητα των ΑΝΕΛ το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ασθενής. Παράλληλα, η κατάθεση ερώτησης στη Βουλή από τouς Σταυρογιάννη Κουράκο για την πώληση δανείων σε γερμανικά fund σε τιμές 5 - 15% της αξίας των δανείων έχει βρει πολλούς υποστηρικτές και αυτό γιατί το λεπτό θέμα των κόκκινων δανείων που απασχολεί εκατοντάδες 'Ελληνες βρίσκεται στον αέρα αφού σε μια τέτοια περίπτωση κινδυνεύει η πρώτη κατοικία και επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο οι δανειολήπτες. 

Πρόκειται για το λεγόμενο factoring, δηλαδή την εκχώρηση των απαιτήσεων έναντι τρίτων, χωρίς να υπάρχει κανένα δίκτυο προστασίας για τους δανειολήπτες.

http://fonaklas.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου