Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Πιθανά ονόματα για το νέο εκτελεστικό της ΟΝΝΕΔ

Η σύγκληση της πρώτης ΚΕ της ΟΝΝΕΔ ανοίγει το δρόμο για τον ορισμό του νέου εκτελεστικού. Με τον Αντρέα Τσώκο να έχει κλειδώσει για νέος γραμματέας ΚΕ, ο πρόεδρος της οργάνωσης αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες ποιοι θα αναλάβουν να τρέξουν την ΟΝΝΕΔ.

Αντιπρόεδρος θα είναι σχεδόν σίγουρα ο Κώστας Μητσόπουλος ενώ παίζει και το όνομα του Δημήτρη Σακαρετσάνου. Ενώ στη ΔΑΠ πανεπιστημίου είναι δεδομένη η παραμονή του Τόλη Μπακόλα, στα ΤΕΙ τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πιθανότερα ονόματα είναι αυτά των Λευτέρη Αβραμόπουλου και ατόμου του περιβάλλοντος Τσώκου. Εξίσου μεγάλη μάχη περιμένουμε να δοθεί και για τα μαζικα τμήματα, επαρχιακό και λεκανοπέδιο. Στο πρώτο αν δεν παραμείνει ο Μπάμπης Τσιανάκας, ενδέχεται να πάει είτε ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, είτε ο Βασίλης Σιαδήμας, ειτε ο Θοδωρής Καραγιάννης. Αντίθετα στο δεύτερο θα έχουμε σίγουρα νέο τομεάρχη, έναν από τους Κώστα Σεκλειζιώτη και Γρηγόρη Στραβόλαιμο.

Αναγκαστικές νέες τοποθετήσεις εξ αιτίας των αποχωρησεων Λυσιγάκη και Μαρτατου θα έχουμε σε θέσεις πολιτικής στρατηγικής για τις οποίες έχουν ακουστεί τα ονόματα των Γιώργου Χατζηγεωργίου, Παύλου Μαρινάκη, Γιάννη Καρμπαδάκη και Θεοδόση Νταϊρούση. Σίγουρος για τη συμπρωτεύουσα είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης. Τέλος, στο γραφείο τύπου θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν ο Σωτήρης Πολύζος, ενώ στη θεση του διευθυντή ο πρόεδρος επιλέγει τον στενό συνεργάτη του Σπύρο Μιχελή

Morris Gerald Cafferty 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου