Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Οι 5 πιο... γελοίοι μύθοι γύρω από το σεξ

Η αλήθεια είναι ότι το σεξ περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου... Αξίζει να δούμε τους 5 πιο γελοίους μύθους για το σεξ που έχετε ακούσει ποτέ ή διαβάσει στο διαδίκτυο.

1. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα
Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών Kinsey για θέματα σεξ, ισότητας και αναπαραγωγής το 54 % των ανδρών σκέφτονται το σεξ κάθε μέρα ή αρκετές φορές την ημέρα. Το 43 % το σκέφτονται λίγες φορές το μήνα ή μερικές φορές την εβδομάδα και το 4 % λιγότερο από μία φορά το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι αν και είναι αδύνατο να προσδιοριστεί με ακρίβεια πόσες φορές κάνει σεξουαλικές σκέψεις ο εγκέφαλος ενός άνδρα, είναι μάλλον απίθανο αυτό να συμβαίνει κάθε 7 δευτερόλεπτα.
2. Το σπέρμα έχει πολλές θερμίδες
Και αυτό είναι ΛΑΘΟΣ. Το σπερματικό υγρό περιέχει βιταμίνη C, νερό, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, κιτρικό, χλωριούχο, πρωτεΐνες και φρουκτόζη. Αλλά μια φυσιολογική ανδρική εκσπερμάτωση περιέχει μόνο περίπου 6 θερμίδες, γεγονός που το καθιστά ακίνδυνο σε μια περιοριστική δίαιτα. Ωστόσο ορισμένες γυναίκες είναι γνωστό ότι έχουν σοβαρή αλλεργία στο σπέρμα, με αποτέλεσμα να τους προκαλείται φαγούρα, ερυθρότητα και φλύκταινες.
3. Όλες οι γυναίκες είναι εκ φύσεως αμφιφυλόφιλες
ΛΑΘΟΣ επίσης, αν και συχνά η τηλεόραση υπονοεί το αντίθετο. Παρά τα – της μόδας τελευταία- καυτά φιλιά μεταξύ γυναικών, οι εκθέσεις του Ινστιτούτου Kinsey δείχνουν ότι μόνο το 6,2 % των ανδρών και το 4,4 % των γυναικών έλκονται από άτομα του ιδίου φύλου. Επιπλέον το 5 % των ανδρών και το 3 % των γυναικών θεωρούν τους εαυτούς τους αμφιφυλόφιλους. Σίγουρα, αυτό σημαίνει ότι κάποιες γυναίκες είναι αμφιφυλόφιλες. Απλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση για το σύνολο του θηλυκού γένους.
4. Οι περισσότερες γυναίκες φτάνουν σε οργασμό με τη συνουσία
Ακόμη πιο ΛΑΘΟΣ. Μόνο το 30 % των γυναικών φτάνουν σε οργασμό με την απλή συνουσία. Το Ινστιτούτο Kinsey αναφέρει ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν οργασμό μόνες τους. Αλλά μεταξύ των γυναικών μέσα σε μια σχέση, το 62 % λένε ότι είναι ικανοποιημένες με τη συνέπεια και τη συχνότητα των οργασμών τους. Είναι ενδιαφέρον ότι το 14 % των γυναικών ανέφεραν ότι ο ταυτόχρονος οργασμός με τον σύντροφό τους είναι "must".
5. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος αν ο σύντροφός της τραβηχτεί πριν από την εκσπερμάτωση
Αυτό είναι απίστευτα ΛΑΘΟΣ. Ακούστε(ειδικά εσείς οι νεότεροι)! Όταν ένας άνδρας ερεθιστεί, έχει σταγόνες σπέρματος στην άκρη του πέους του. Αυτό βοηθά το λιπανθεί η περιοχή. Ακόμη και μία σταγόνα σπέρματος περιέχει εκατομμύρια σπερματοζωάρια και χρειάζεται μόνο ένα σπερματοζωάριο για να συμβεί το μοιραίο. Ακόμα και αφότου ο σύντροφός σας εκσπερματίσει, μπορεί να παραμείνουν υπολείμματα σπέρματος. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αποφύγετε το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης είναι η αποχή από το σεξ. Πέρα από αυτόν τον τρόπο υπάρχει η αντισύλληψη.


Read more: http://www.newsbomb.gr/sex/story/248587/oi-5-pio-geloioi-mythoi-gyro-apo-to-sex#ixzz2FKylpdTr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου