Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Οι χειρότερες στιγμές των celebrities


Όλοι μας έχουμε στιγμές που η πίεση, τα νεύρα, ο θυμός, η στεναχώρια, η ανασφάλεια, μπορούν να μας οδηγήσουν εκτός εαυτού. Τα ξεσπάσματα δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, ούτε για τους γύρω μας, αλλά ούτε και για εμάς τους ίδιους που, τις περισσότερες φορές, μόλις έχουμε ηρεμήσει, ντρεπόμαστε για τον τρόπο που αντιδράσαμε.


Σκεφτείτε μόνο ότι υπάρχουν άνθρωποι που, και να θέλουν να ξεχάσουν τις χειρότερες στιγμές τους, δεν είναι εύκολο, αφού αυτές αποτελούν αντικείμενο ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης για πολύ καιρό, και επιπλέον, πολλές φορές έχουν καταγραφεί σε οπτικά ή ακουστικά νΤοκουμέντα. Ο λόγος για τους celebrities, των οποίων τα ξεσπάσματα ακόμα θυμόμαστε και σας τα παρουσιάζουμε.
Bjork
Το 1996 η τραγουδίστρια από την Ισλανδία και ο γιος της κατέφτασαν στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης. Ένας ανυποψίαστος ρεπόρτερ την απηύθυνε τον λόγο, καλωσορίζοντάς την, απλώς, στη Μπανγκόκ. Αυτό ήταν αρκετό για να βγει η τραγουδίστρια εκτός εαυτού (Δείτε το βίντεο εδώ).
Tom Cruise
Ο superstar σε συνέντευξή του, το 2005, στην εκπομπή της Oprah Winfrey άρχισε να χοροπηδάει υστερικά στον καναπέ, δηλώνοντας, έτσι, την αγάπη του για την Katie Holmes (Δείτε το βίντεο εδώ).
Paula Abdul
Η συνέντευξη της κριτή του American Idol στις ειδήσεις του καναλιού Fox έκανε όλο τον κόσμο να σκεφτεί ότι το είδωλο των 80's δεν ήταν νηφάλιο (Δείτε το βίντεο εδώ)
Paris Hilton
Το 2011, η διάσημη κληρονόμος σηκώθηκε και έφυγε από το τηλεοπτικό στούντιο, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης όταν, τα ποσοστά θεαματικότητας του reality show της, παρουσιάστηκαν σε σύγκριση με αυτά του show της Kim Kardashian (Δείτε το βίντεο εδώ)
Charlie Sheen
Ο ηθοποιός, πριν από ενάμησι περίπου χρόνο, εμφανιζόταν να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο των πράξεων και λεγόμενών του, σε αλλεπάλληλες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές (Δείτε το βίντεο εδώ)
Tyra Banks
Σε ένα επεισόδιο του America's Next Top Model η παρουσιάστρια του show έχασε εντελώς τον έλεγχο όταν, μία από τις διαγωνιζόμενες, δεν έδειχνε τον απαραίτητο ζήλο για το modeling (Δείτε το βίντεο εδώ)
Dustin Hoffman
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο αγαπημένος, ο υπερταλαντούχος ηθοποιός ξεσπάει σε νευρικά γέλια και δεν μπορεί να σταματήσει (Δείτε το βίντεο εδώ)
Mariah Carey
To 2001 η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι TRL φορώντας μόνο ένα t- shirt το οποίο, στη συνέχεια, έβγαλε, κάνοντας στριπτίζ, για να αποκαλύψει ένα μικροσκοπικό σορτς και ένα tank top. Η Carey μοίρασε, στο κοινό, γλυφιτζούρια και έκανε την δήλωση: "Το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω κάποια μέρα να πάω για μπανιο, να κοιτάξω το ουράνιο τόξο και να φάω παγωτό. Ίσως και να μάθω να κάνω ποδήλατο" (Δείτε το βίντεοεδώ)
Mel Gibson
Στη διάρκεια των χρόνων ο Gibson έχει, κατά καιρούς, βρεθεί σε κατάρρευση αλλά, τα τηλεφωνήματά του προς την πρώην σύντροφο και μητέρα της κόρης του, Oksana Grigorieva είναι, μάλλον, τα χειρότερα. Το ηχητικό ντουκουμέντο αποκαλύπτει έναν Gibson που απειλεί μέχρι και να σκοτώσει την μητέρα της κόρης του (Ακούστε το εδώ)
Kanye West
Το 2005, σε τηλεμαραθώνιο για την ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Κατρίνα, ο ράπερ αποκάλεσε τον -τότε πρόεδρο- George Bush «ρατσιστή» (Δείτε το βίντεο εδώ)


Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/63440-oi-heiroteres-stigmes-ton-celebrities#ixzz2F3C3do2C

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου