Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων τόνωσαν την αγορά

Περισσότερα από 24.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή και εγχώρια αγορά κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της 520 Barcode Hellas.
 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας εκδόθηκαν περισσότεροι από 24.000 νέοι κωδικοί barcode με το πρόθεμα 520 μέσα στο 2012. Το δυσμενές περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί για το επιχειρείν δεν σταμάτησε τις ελληνικές επιχειρήσεις από την παραγωγή και κυκλοφορία νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά και διεθνώς.

Ο κλάδος των Τροφίμων και Ποτών αποτελεί τη ναυαρχίδα των επιχειρήσεων, οι οποίες προχώρησαν στην παραγωγή νέων προϊόντων μέσα στο έτος. Πρόκειται για τον κλάδο που παρουσιάζει την υψηλότερη κινητικότητα μέσα στο έτος συμβάλλοντας στην ενίσχυση της οικονομίας της χώρας. Ακολουθεί ο κλάδος Καλλυντικών και Ειδών Υγιεινής. Ο μεγαλύτερος όγκος των νέων κωδικών δημιουργήθηκε στην Αττική και αμέσως μετά ακολουθούν η Πελοπόννησος, το Νότιο Ιόνιο και η Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 520 Barcode Hellas παρέχει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσία σύμφωνα με την οποίαν μπορούν να δημιουργήσουν, μέσα από την ιστοσελίδα www.520barcodehellas.com, το δικό τους barcode με πρόθεμα 520, γρήγορα και αξιόπιστα. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το σύνολο των κωδικών για το 2012, οι 8.300 κωδικοί δημιουργήθηκαν μέσα από τη σχετικά πρόσφατη υπηρεσία που προσφέρεται online. Σε σύγκριση με το 2011 σημειώθηκε αύξηση 30% στη χρήση της υπηρεσίας που αφορά στη δημιουργία barcode μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. 

Σκοπός της 520 Barcode Hellas είναι η αύξηση του εν λόγω ποσοστού, έτσι ώστε όλο και περισσότερες μικρές ελληνικές επιχειρήσεις να εξοικειωθούν με τη δυνατότητα αυτή που τους προσφέρεται, αξιοποιώντας τις τεχνολογικά αναπτυγμένες υπηρεσίες που τους παρέχεται δωρεάν.

Η 520 Barcode Hellas έχει εκδώσει το σύνολο των κωδικών barcode με πρόθεμα 520 για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρήσεων παρέχοντας εγγύηση για τη μοναδικότητά τους. 

Η εταιρεία διαρκώς εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις στη μάχη ενδυνάμωσης του λιανεμπορίου και των εξαγωγών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου