Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΣΩ...FACEBOOK!

Τον πρώτο διαδραστικό ραδιοφωνικό σταθμό στο Διαδίκτυο υποστηρίζει ότι δημιούργησε μία ομάδα Ελλήνων. Ο λόγος για το radiojar, το οποίο, προς το παρόν, βρίσκεται μόνο στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο χρήστης πληκτρολογεί radiojar.com στην αναζήτηση του facebook και έχει πρόσβαση στη μουσική κονσόλα και στο στούντιο του radiojar. 
Πρόκειται για ένα παιχνίδι/application που παρέχει όλα τα εργαλεία στους χρήστες του facebook για να γίνουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί για 15 λεπτά προγράμματος στον αέρα! Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους, οι χρήστες μπορούν να μιξάρουν τις αγαπημένες τους μουσικές και να μιλήσουν ζωντανά στους ακροατές τους χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του radiojar, αντί να κάνουν post. 
 
Η σπουδαία καινοτομία του radiojar είναι ότι, για πρώτη φορά, ο ίδιος ο ακροατής ενός ραδιοφωνικού σταθμού μπορεί να κάνει την δική του live εκπομπή! Η ομάδα που δημιούργησε το radiojar αποτελείται από νέους, Έλληνες «αρχιτέκτονες» των υπολογιστών και του διαδικτύου που είναι ο Στάθης Κουτσογεώργος, ο Σπύρος Πιλαφάς, ο Γιώργος Τερεζάκης, ο Φώτης Πολίτης, η Μαρίζα Μεταξά και ο Γιάννης Δεναξάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου