Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δήλωση του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε ο κ. Τσοχατζόπουλος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων



Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και επικεφαλής της ομάδας των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην προανακριτική επιτροπή που διερεύνησε την ενδεχόμενη ποινική ευθύνη του τέως υπουργού κ. Άκη Τσοχατζόπουλου αναφορικά με την από 15/02/2000 σύμβαση προμήθειας υποβρυχίων, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος:

« Ο κ. Τσοχατζόπουλος με την καθυστερημένη προσφυγή του προσπαθεί να βάλει ενάντια στα αδιάσειστα στοιχεία που συγκέντρωσε η Προανακριτική Επιτροπή και στα οποία στηρίχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής που αποφάσισε την παραπομπή του.

Το τεκμήριο της αθωότητας σαφώς και ισχύει για όλους ακόμη και για τον κ. Τσοχατζόπουλο, ο οποίος νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρώσει τις προσπάθειές του όχι στον «τύπο» του τεκμηρίου, αλλά στην ουσία της αθωότητας του, κόντρα στα ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία της παραπομπής του, ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης.

Εγώ υπηρετώ το τεκμήριο του «κοινού νου» που προσβάλλει βάναυσα ο κ. Τσοχατζόπουλος με τις ενέργειες εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού που έχει επιλέξει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου