Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η Ελλάδα του Μεσπρόθεσμου ... Χειρότερα δε γίνεται ...



 
Η ιστορικότερη χώρα , η Ελλάδα μας περνάει αυτό το διάστημα τις χειρότερες μέρες τις σύγχρονης ιστορίας της.

Γιατί ;

Γιατί, έχουν καταντήσει τους ανθρώπους της, να έχουν κατεβασμένο το κεφάλι και να προσπαθούν ν’ αντιμετωπίσουν καθημερινά, σωρεία προβλημάτων, από τα οποία το σημαντικότερο είναι αυτό της επιβίωσης.

Έχουν καταντήσει μια χώρα να ξεπουλάει την περιουσία της για ένα κομμάτι ψωμί, το στρατό της – με ληγμένα και επικίνδυνα πυρομαχικά, τους πολίτες της να φτάνουν 500,000 άνεργοι (και αυτό μόνο τον τελευταίο χρόνο) , τις επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη και την τρίτη ηλικία να προσπαθεί να περάσει το μήνα της με μια πενιχρή σύνταξη.

Από τη άλλη, η «κατάντια» τους είναι να δίνουν 15 εκ. ευρώ για τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα, να διαθέτουν τουλάχιστον 900 ευρώ τη βραδιά για τη διαμονή των υπουργών σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία και για τις διακοπές τους σε εξωτικά νησιά, να κάνουν πολυέξοδες δαπάνες για «επίσημες» εκδηλώσεις και να νομιμοποιούν αυθαίρετα μέσα στα δάση.

Και σε όλα τα παραπάνω ΑΥΤΟΙ θέλουν να σκύψουμε ΕΜΕΙΣ παθητικά το κεφάλι, να μην μιλήσουμε και φυσικά όποιος τολμήσει να το κάνει, είτε έχει ακραίες πολιτικές απόψεις, είτε είναι εχθρός της κυβέρνησης και εν συνεχεία εχθρός της Ευρώπης.

Λοιπόν ατυχήσατε! Εγώ δεν θα σκύψω παθητικά το κεφάλι σε όλα αυτά που μου «προσφέρετε»…και δεν είμαι ο μόνος!!! Είμαστε μια ολόκληρη γενιά…είμαστε μια γενιά που πλέον δραστηριοποιείται και πολιτικοποιείται, που σηκώθηκε από τις τηλεοράσεις και τους καναπέδες. Είμαστε η γενιά που βγήκε στους δρόμους και η γενιά των ανθρώπων που δεν θεωρούνται υποδουλωμένοι βλάκες. Είμαστε όλοι αυτοί που δεν δέχονται το μέλλον που μας προσφέρετε εσείς απλόχερα, που δεν θέλουμε φύγουμε από την πατρίδα μας εξαιτίας σας. Όλοι εμείς που αγαπάμε την πατρίδα μας, έχουμε χρέος να κατακρίνουμε όλους αυτούς που οδηγούν την οικονομία σε αδιέξοδο και την κοινωνία μας σε μαρασμό…ο τρόπος είναι στα χέρια μας, στα χέρια όλου του ελληνικού λαού.

Μοναδικό μας έμβλημα, η ελληνική σημαία - σύμβολο βαθειά χαραγμένο στις καρδιές μας. Σύμβολο, που δεν ξεπουλιέται, δεν εξαγοράζεται. Δε σκύψαμε και δε θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι σε όποιον θέλει να μας υποδουλώσει και σε όποιον θέλει να μας περιορίσει ως υποδουλωμένα πρόβατα του. Είμαστε Έλληνες και θα αντιδράσουμε !!!



Με εκτίμηση ,
Μακρίδης Νικόλαος
Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας -
Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου