Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Το σεξ με τον Χιου Χέφνερ διαρκούσε δύο δεύτερα!»



Η Κρίσταλ Χάρις, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον 85χρονο Χιου Χέφνερ, φροντίζει να δώσει στο φως κάποιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες του ιδιωτικού τους βίου.

Η 24χρονη Χάρις παραχώρησε χτες μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, «Howard Stern Show» στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως η σεξουαλική επαφή με τον ιδρυτή και εκδότη του Playboy διαρκούσε «περίπου δύο δεύτερα».

«Μετά απλά το συνήθισα» είπε και πρόσθεσε: «Έκανα απλά “Αχ!”. Το ξεπέρασα. Ήταν σαν να έφευγα μακριά. Δεν με “άναβε” ο Χεφ, λυπάμαι...». Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχαν μόνο μία φορά σεξουαλική επαφή. «Δεν βγάζει σχεδόν καν τα ρούχα του» υποστήριξε και τόνισε: «Δεν έχω δει ποτέ τον Χεφ γυμνό!».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 24χρονη Χάρις από τότε που διέλυσε τον αρραβώνα της με τον 85χρονο παρ' ολίγον σύζυγο της , βγαίνει με τον Τζόρνταν Μακ Γκράου, μουσικοσυνθέτη και γιο του διάσημου ψυχολόγου Dr. Phil. Αν και η ίδια διαψεύδει τις φήμες, ωστόσο έχει πολλές φορές εμφανιστεί δημόσια μαζί του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου