Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοκρατικής Αριστεράς

Τα νέα της γραφεία στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 40 εγκαινίασε σήμερα η Δημοκρατική Αριστερά. Παρόντες ήταν ο Λεωνίδας Κύρκος, ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης αλλά και εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κόμματος που πλημμύρισαν τη μεγάλη αίθουσα του κτηρίου, τους διαδρόμους και τις σκάλες όλων των ορόφων.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, εγκαινίασε τα νέα γραφεία με μια σύντομη πολιτική παρέμβαση και έκοψε την πίτα για το νέο έτος παρουσία του ιστορικού ηγέτη της ανανεωτικής αριστεράς Λ. Κύρκου, του δημάρχου Γ. καμίνη, πλήθους αυτοδιοικητικών στελεχών, προσωπικοτήτων των τεχνών, των γραμμάτων, της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και στελεχών της ευρύτερης αριστεράς.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωκειμίδης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός, η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, καθώς και πολλοί επικεφαλής αυτοδιοικητικών παρατάξεων, μεταξύ των οποίων οι Δ. Κελάφας, Δ. Μπίρμπας, Γ. Σταθόπουλος, Χρ. Πολυκαλά, Ν. Πατσιαβός, Αντ. Φειδοπιάστης, Χ. Πασβαντίδης. Οι αντιδήμαρχοι Αθηναίων Νανά Σπυροπούλου, Φώτης Προβατάς, Νέλλη Παπαχελά και Ανδρέας Βαρελάς, αλλά και πλήθος δημοτικών συμβούλων.

Παρόντες, επίσης, οι Κώστας Κουτσομύτης, Γιάννης Κακουλίδης, Άννα Φόνσου, Γιάννης Μόρτζος, Κίττυ Αρσένη, Τζένη Κολλάρου-Καλλέργη, Νίκος Μπίστης, Πέτρος Κουναλάκης, Αιμίλιος Ζαχαρέας, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Δημήτρης Στούμπος, Χρήστος Χωμενίδης, Γιώργος Γεωγλερής, Βασίλης Βλάχος και πολλοί άλλοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου