Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τι είπε ο Αντώνης Αντωνιάδης για το μέλλον του ΠΑΟ

Την άποψή του πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο άνθρωπος που κρίνει το μέλλον του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, εξέφρασε ο Αντώνης Αντωνιάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΣΑΠ υπογράμμισε πως δεν θα φύγει ο Σισέ το καλοκαίρι από τους «πράσινους», ενώ δεν πήρε θέση στο θέμα παραμονής Φερέιρα.
Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού:

Για εικόνα του Παναθηναϊκού: «Τον πρώτο καιρό η έλευση του νέου προπονητή κατευθύνθηκε σε ένα ροτέισον για να μάθει το έμψυχο υλικό, όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση του Πλεσί που τώρα δεν παίζει καθόλου. Μετά από ένα διάστημα κράτησε το σχήμα της 11αδας σταθερό και η ομάδα ανένηψε, έκανε ευκαιρίες, γκολ και ήταν καλύτερος από πριν.

Στο ματς με την ΑΕΚ κάνει αναίτια 4-5 αλλαγές. Δεν τον κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, αλλά η εικόνα ήταν άσχημη και οι αλλαγές δεν βοήθησαν. Μέχρι το 60’ βέβαια ήταν καλή η ομάδα και έκανε ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα μας έκανε να κριτικάρουμε τις αλλαγές. Όταν μια ομάδα βρίσκει το ρυθμό της, κάνοντας τόσες αλλαγές δημιουργούνται προβλήματα, ακόμα κι αν κερδίσει.

Στην περίοδο αυτή είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα . Έχεις Καραγκούνη, Κατσουράνη κα Ζιλμπέρτο στα χαφ, τρεις μεγάλες αξίες αλλά δεν μαρκάρουν και για τον λόγο αυτόν δεν μπορούν να παίζουν μαζί, για τον λόγο αυτό πρέπει να παίζει πάση θυσία ο Σιμάο. Αν αλλάξει για παράδειγμα το αριστερό μπακ δεν έχει σημασία. Αλλά στο νευραλγικό χώρο του κέντρου έχει σημασία το ποιοι και πως θα παίζουν και ανάλογα θα αποδίδεις».

Για τα διοικητικά των «πρασίνων»: «Από το διοικητικό κενό εκπορεύονται τα πάντα. Όπως επίσης και κάποια μικροπροβλήματα μεταξύ παικτών, αλλά αυτά δεν είναι τόσο σημαντικά. Υπεράνω όλων ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορεί να είναι ακέφαλος. Το παιχνίδι είναι στα χέρια του Βαρδινογιάννη που είναι ο μεγαλομέτοχος. Η διοικούσα επιτροπή διευκολύνει την ομάδα, δεν παίρνει αποφάσεις. Πρέπει να βγει ο Βαρδινογιάννης μπροστά».

Για τα πέναλτι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική: «Τα δύο πέναλτι που σφυρίχτηκαν, το οποία είναι τα δύο αμφισβητούμενα, έδωσαν το μεν ε βαθμούς στον Ολύμπιακός, το δε έναν στον Παναθηναϊκό. Για εκείνο του Ολυμπιακού δεν ακούστηκε τίποτα, σε αντίθεση με του Παναθηναϊκού. Επικοινωνιακά είμαστε πολύ πίσω. Ο Μαρινάκης μπήκε δυνατά και έβαλε χρήματα, πήρε παίκτες και “χτυπάει” ό,τι κινείται κάτι που είναι καλό για την ομάδα του, αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται τίποτα και αυτό κακοφαίνεται σε όλους, παίκτες, οπαδούς και λοιπά».

Για τον Πατέρα: «Δεν περίμενα να φύγει, ούτε ο Βγενόπουλος, ειδικά μετά τη στιγμή που επανήλθαν στις αρχές της χρονιάς. Ούτε περίμενα να δώσει μετοχές ο Βαρδινογιάννης για να πω την αλήθεια. Αυτά είναι για άλλους όμως. Πρέπει να παραμερίζονται. Να έρθει η ομάδα πριν από όλους και όσοι τον αγαπούν να μπουν δυναμικά για να προστατέψουν την ομάδα».

Για τον ίδιο: «Εγώ είμαι εδώ, όποιος με καλέσει να συζητήσω για τον Παναθηναϊκό, είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε. Δεν ταυτίζομαι με κανέναν. Άμα αρχίζουν οι τακτικισμοί των μετόχων πάει. Ως έχουν τα πράγματα, δεν βλέπω να υπάρχει πεδίο συνεργασίας. Έχουν λεχθεί και κάποιες βαριές κουβέντες. Κάποιος πρέπει να πάρει πρωτοβουλία να τους ενώσει. Για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να μπουν χρήματα και αυτοί τα έχουν. Όπως πέρσι που πήραμε τα πάντα, αλλά να μην διαλυθούν τα πάντα σε 4 μήνες όπως τώρα».

Για τα οικονομικά: «Του χρόνου τα μεγάλα συμβόλαια τελειώνουν σιγά-σιγά. Από το περσινό Champions League πήραμε 25 εκατομμύρια και κρατηθήκαμε οικονομικώς. Έγιναν μεγάλα συμβόλαια, αλλά δεν πήραμε από αυτούς όσα περιμέναμε. Πρέπει να δοθεί και βάρος στα νέα παιδιά. Με αυτά κρατάς και τα αποδυτήρια σε καλό επίπεδο».

Για τον Σισέ: «Ούτε πρέπει να φύγει, ούτε θα φύγει, ούτε θα θέλει να φύγει. Θα το δείτε το καλοκαίρι θα θέλει να μείνει. Θα μπουν νέα παιδιά, θα υπάρχει σχέδιο και δίψα για ποδόσφαιρο».

Για την παραμονή Φερέιρα: «Ας τελειώσει πρώτα η χρονιά, να δούμε τι θα γίνει διοικητικά και μετά βλέπουμε και προπονητικά».

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου