Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011
Κοπανίζεται ο κ. Κοπάνας για μια θέση στον θεσσαλικό... ήλιο;
10:00 π.μ.
6
σχόλια
Ο δις αποπειραθείς να εκλεγεί βουλευτής στο Νομό, σε συζήτηση που έγινε μεταξύ των, παραπονέθηκε πως ο νέος περιφερειάρχης και επικεφαλής του ψηφοδελτίου που συμμετείχε, Κώστας Αγοραστός, δεν του έχει δώσει καμία θέση ευθύνης. Ο ίδιος, δε, πιστεύει ότι του άξιζε (δικαιωματικά;) ο τομέας της ανάπτυξης και των έργων, αλλά ένας οννεδίτης ευθέως του απάντησε, σημειώνοντάς του ότι είναι προκλητικό να ζητάει το όποιο αντάλλαγμα από τον περιφερειάρχη όταν η ΟΝΝΕΔ Βόλου είναι ανύπαρκτη και με νόημα του υπενθύμισε πόσο αδύναμος φαντάζει μπροστά στο Μάνο Σκουλα (π. Γραμματέα της ΠΑΣΠ Βόλου και υπεύθυνο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στον Βόλο).
Ο κ. Κοπάνας απέφυγε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον οννεδίτη και ζήτησε μια χάρη δημοσίως από τους λοιπούς προέδρους της ΟΝΝΕΔ στη περιοχή. Απαίτησε να θέσουν veto στον Αγοραστό να τον χρίσει αντιπεριφερειάρχη (θέση που ούτως ή αλλιώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να λάβει, διότι είναι ορισμένη πριν την εκλογική διαδικασία). Όταν οι πρόεδροι αρνήθηκαν, λέγοντας ότι είναι άτοπο και αφελές να συζητείται κάτι τέτοιο, ο κ. Κοπάνας τους διεμήνυσε ότι αν δεν λάβει την όποια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο θα προσχωρήσει στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη.
Σημειώνεται, ότι ο εν λόγω πολιτευτής υπήρξε αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βόλου, επί δημαρχίας του κ. Κυριάκου Μήτρου, ο οποίος ανοικτά και δίχως τον όποιο δισταγμό επιτέθηκε φραστικά στην υποψήφια δήμαρχο της ΝΔ, κ. Ζέττα Μακρή και δημοσίως ανακοίνωσε ότι δεν θα τη στηρίξει στην εκλογική της μάχη για την ανάληψη της δημαρχίας, παρά το ότι ανήκει στο κόμμα της ΝΔ.
Ο Πρόεδρος -όπως θέλει να τον αποκαλούν- κ. Κοπάνας είναι γνωστό στους νεοδημοκρατικούς κύκλους της Μαγνησίας ότι δεν συνεισέφερε -κι αυτός- στην μάχη που έδωσε η Ζέττα Μακρή για το δήμο Βόλου, καθώς είχε να... τρέξει για την δικιά του υποψηφιότητα.