Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κοπανίζεται ο κ. Κοπάνας για μια θέση στον θεσσαλικό... ήλιο;

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
http://voliotaki.blogspot.com


Και ενώ ακόμα δεν έχει παραιτηθεί από Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας -ως οφείλει- μετά την εκλογή του στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, ο κ. Αργύρης Κοπάνας παρευρέθη χθες, στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Λάρισας και συνομίλησε με τους λοιπούς προέδρους -βεβαίως βεβαίως- της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλία.


Ο δις αποπειραθείς να εκλεγεί βουλευτής στο Νομό, σε συζήτηση που έγινε μεταξύ των, παραπονέθηκε πως ο νέος περιφερειάρχης και επικεφαλής του ψηφοδελτίου που συμμετείχε, Κώστας Αγοραστός, δεν του έχει δώσει καμία θέση ευθύνης. Ο ίδιος, δε, πιστεύει ότι του άξιζε (δικαιωματικά;) ο τομέας της ανάπτυξης και των έργων, αλλά ένας οννεδίτης ευθέως του απάντησε, σημειώνοντάς του ότι είναι προκλητικό να ζητάει το όποιο αντάλλαγμα από τον περιφερειάρχη όταν η ΟΝΝΕΔ Βόλου είναι ανύπαρκτη και με νόημα του υπενθύμισε πόσο αδύναμος φαντάζει μπροστά στο Μάνο Σκουλα (π. Γραμματέα της ΠΑΣΠ Βόλου και υπεύθυνο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στον Βόλο).


Ο κ. Κοπάνας απέφυγε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον οννεδίτη και ζήτησε μια χάρη δημοσίως από τους λοιπούς προέδρους της ΟΝΝΕΔ στη περιοχή. Απαίτησε να θέσουν veto στον Αγοραστό να τον χρίσει αντιπεριφερειάρχη (θέση που ούτως ή αλλιώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να λάβει, διότι είναι ορισμένη πριν την εκλογική διαδικασία). Όταν οι πρόεδροι αρνήθηκαν, λέγοντας ότι είναι άτοπο και αφελές να συζητείται κάτι τέτοιο, ο κ. Κοπάνας τους διεμήνυσε ότι αν δεν λάβει την όποια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο θα προσχωρήσει στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη.


Σημειώνεται, ότι ο εν λόγω πολιτευτής υπήρξε αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βόλου, επί δημαρχίας του κ. Κυριάκου Μήτρου, ο οποίος ανοικτά και δίχως τον όποιο δισταγμό επιτέθηκε φραστικά στην υποψήφια δήμαρχο της ΝΔ, κ. Ζέττα Μακρή και δημοσίως ανακοίνωσε ότι δεν θα τη στηρίξει στην εκλογική της μάχη για την ανάληψη της δημαρχίας, παρά το ότι ανήκει στο κόμμα της ΝΔ.


Ο Πρόεδρος -όπως θέλει να τον αποκαλούν- κ. Κοπάνας είναι γνωστό στους νεοδημοκρατικούς κύκλους της Μαγνησίας ότι δεν συνεισέφερε -κι αυτός- στην μάχη που έδωσε η Ζέττα Μακρή για το δήμο Βόλου, καθώς είχε να... τρέξει για την δικιά του υποψηφιότητα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ,ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ,ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΠΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡ.ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ?????
Ε, ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ?

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXA ΕΔΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΠΑΠΑΧΛΙΜΙΤΖΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ....!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΜΟΜΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΙΣΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
(ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Π ΕΚΑΝΑ ΤΟ 1ο ΣΧΟΛΙΟ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΑΝΗΚΩ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΩΝ, ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΧΛΙΜΙΤΖΟ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΒΓΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ? ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΣ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΛΔ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ COPY PASTE ΚΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

re kanivaloi to arthro exei onomateponimo!!!